FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - CFR CLUJ 0-0

Mircea Rednic a recunoscut startul greşit: "Nu meritam să cîştigăm!"

Încă de pe vremea în care juca, Mircea Rednic era poreclit
Încă de pe vremea în care juca, Mircea Rednic era poreclit "Strîmbu'"

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 21:25

Antrenorul ardelenilor, Mircea Rednic, a recunoscut că echipa sa nu a arătat nimic şi consideră că rezultatul de egalitate este unul cinstit.

- Domnule Rednic, doar un egal...
- După mine, am avut doar o ocazie de gol, în prima repriză, la Rui Pedro. Nu poţi emite pretenţii prea mari cînd ai o singură şansă într-un meci. Sînt două puncte pierdute, dar chiar nu meritam să cîştigăm!

- Ce nu a mers?
- Sîntem doar de o lună împreună şi asta se vede. Încă nu s-au legat relaţiile de joc, dar acest lucru se poate remedia în timp. Am întîlnit o echipă hotărîtă, care a jucat foarte bine, nu ne-a lăsat spaţii. Cei de la Botoşani au fost foarte determinaţi, s-au dăruit. Gazdele s-au prezentat excelent, atît pe gazon, cît şi în afară.

- Cine v-a dezamăgit?
- Nu pot spune aşa ceva despre jucătorii mei, dar l-am remarcat pe Croitoru de la Botoşani. Merită felicitat pentru cum a evoluat! E normal, doar eu l-am băgat în fotbal! Glumesc, toată echipa lor merită laudele tuturor. Pentru o nou-promovată s-a descurcat excelent. A părut o echipă mai serioasă şi mai arţăgoasă decît noi.

"Nu am făcut transferuri cu nume în această vară. Ştiam că jucătorii care au fost în liga secundă vor să demonstreze că pot face faţă în Liga 1 şi nu m-au dezamăgit" (Cristi Popovici, antrenor FC Botoşani)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
cfrclujole
cfrclujole  •  23 Iulie 2013, 13:28
Postat de dreamer123 pe 23 Iulie 2013, 01:53

nu au dat destul la arbitrii de aia nu au castigat

Noi n-avem sampanii....

dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 01:53

nu au dat destul la arbitrii de aia nu au castigat

soviet.storm
soviet.storm  •  22 Iulie 2013, 19:44
Postat de ce.fu.ra pe 22 Iulie 2013, 17:14

CeFuRa THE BLATISTII porci din cocina gruia = cancerul fotbalului romanesc !!! Ce mai grohaie porcii din gruia?

FC Valiza, oile puturoase conduse de puscariasi, gunoiul Europei si furunculul purulent al fotbalului romanesc si mondial! Ce mai behaie oile puturoase dupa blatul ordinar cu Ceahlaul?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează