FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic anunță transferul unui nou fotbalist: „Mâine va sosi, îl cunosc bine. Îl vom putea folosi în meciul de duminică”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 18:25

Mircea Rednic n-a fost impresionat de portarul Sean McDermott (25 de ani), adus în această iarnă, și anunță că vineri va mai aduce un goalkeeper din Belgia.

„Mâine va sosi un portar pe care îl cunosc bine din Belgia. Este un goalkeeper care are pregătirea la zi și pe care îl vom putea folosi foarte repede, eventual chiar în meciul de duminică.

Noul portar va veni la Dinamo sub formă de împrumut, până în vară, cu opțiune de cumpărare”, a spus Mircea Rednic pentru Radio Dinamo 1948.

Dinamo va juca duminică, de la ora 14:00, la Călărași cu Dunărea într-un meci din etapa a 25-a din Liga 1. Alb-roșii nu mai au nicio șansă la calificarea în play-off.

BURSA TRANSFERURILOR DINAMOdinamo

antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
veniri: Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Mustoe, McDermott, N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut, Christovao (toți liberi)
plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu și L. Corbu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), Salomao (Al-Hazem)

Citește și:

Transfer surprinzător în Liga 1: fostul dinamovist Nascimento a semnat cu Poli Iași

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
dvd1
dvd1  •  22 Februarie 2019, 10:48
Postat de 1745flo pe 22 Februarie 2019, 02:36

Si daca nu retrogradam, te angajezi sa scrii de 100 de ori pe gsp ca fcsb nu e steaua?

retrogradarea e sigura. Dinamo va termina pe locul de baraj si apoi absolut orice echipa din B cu care va trebui sa joace barajul ii bate fara drept de apel. Apoi oricum FCSB nu e Steaua si ar trebui sa fie desfiintata asa ca nu trebuie sa scriu nimic

zecs93
zecs93  •  22 Februarie 2019, 04:49

ce ma bucur ca rednic a vazut problema asta, acolo e un punct foarte slab, mc dermontt nu e bun iar mutiu e inca tanar si ar fi mai mult rezerva, deci ma bucur ca rednic a vazut asta si ca ne trebuie un portar mai bun, mai sigur, mai cu experienta !!!

1745flo
1745flo  •  22 Februarie 2019, 02:36
Postat de dvd1 pe 21 Februarie 2019, 23:35

apare o noua petarda. retrogradarea e sigura 100%. nu vor sa inteleaga ca cel mai onorabil e retragerea imediata a echipei din campionat. retrogradarea

Si daca nu retrogradam, te angajezi sa scrii de 100 de ori pe gsp ca fcsb nu e steaua?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează