FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Mircea Rednic are deja primele probleme la Petrolul: "Nu e deloc simplu pentru mine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 17:58

GSP.ro a anunţat, astăzi, în exclusivitate numirea lui Mircea Rednic în funcţia de antrenor principal al Petrolului, iar "Puriul" a oferit şi prima declaraţie. Noul tehnician al "găzarilor" a vorbit şi despre problemele găsite la clubul prahovean.

"Sînt antrenorul Petrolului. Acum am semnat, contractul cu ei este pînă în vară. Fără alte opţiuni de prelungire. În acest moment nu se poate vorbi despre un obiectiv. Am fost anunţat că sînt jucători care pot pleca de la Petrolul, este perioada de transferuri, nu este deloc simplu pentru mine.

Nu mi s-a impus nici un obiectiv de către cei din club. Fireşte însă că aici se vrea performanţă şi trebuie să reuşesc mai multe decît cei care au fost înaintea mea. Urmează prezentarea mea, care va fi luni", a spus Rednic pentru Dolcesport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  11 Ianuarie 2015, 00:18

La Dinamo nu putea sa vi alaturi de daniel stanciu sa facem chiar o echipa de UCL, teja ala nu-mi place

un_gazar
un_gazar  •  10 Ianuarie 2015, 22:45

Pentru pseudoziaristii GSP: pentru cititori este plicticos sa va vada nonstop lingand oi sub coada si muscand lupi de partile dorsale.Incercati sa schimbati ceva din penibilul situatiei!Nu ma obosesc sa va scriu mai multe fiindca banuiesc ca oricum, cu echidistanta care va caracterizeaza, o sa-mi stergeti comentariul.

un_gazar
un_gazar  •  10 Ianuarie 2015, 22:36
Postat de silviuta70 pe 10 Ianuarie 2015, 20:15

Sunteti biste ziaristi nu prosti ci foarte prosti. Nu pot sa inteleg de unde drak stiti voi de toate problemele de la Petrolu Pe toate posturile de televiziune nu stiti sa vorbiti de bine dacat superechipa fara nume, fara stema, fara patron dar care este deja campioana, Nimeni nu se intreaba oare de ce steoaia poate cu patron in puscarie sa se descurce si PETROLUL cu o persoana care nu prea are treaba cu acest club (cati bani a bagat in club si multe altele) nu poate sa mearga mai departe Tare mult as dori ca acesti sclavi ai fotbalului ( ziarisi, specialisi dolcesport...) sa poata lua si ei o echipa sa o conduca de la A la Z si apoi sa poata vorbi ,

Sincer, nu i-am avut niciodata la suflet pe "cainii rosii", dar asta nu ma impiedica sa-mi scot palaria pentru comentariul tau.Felicitari!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează