FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, caterincă totală la conferință: „Videochat?! Am eu piese de piese în echipă, de unul te îndrăgostești! Eu nu fac, sunt strâmb”

Athanasios Papazoglou a marcat aseară. I se spune David Beckham de Grecia, foto: Cristi Preda/GSP
Athanasios Papazoglou a marcat aseară. I se spune David Beckham de Grecia, foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 09:44

Subiectul ”videochat” în Liga I a stârnit multe discuții, după ce Cristi Pulhac a declarat la GSP Live că știe fotbaliști în activitate care fac asta din lipsă de bani. Mircea Rednic a reluat tema, foarte amuzat, la conferința de presă de după Dinamo - Chiajna, 2-1.

„Eu am în echipă piese de piese. Când vezi pe Athanasios Papazoglou, mi-e că mă îndrăgostesc de el. Aș face și eu videochat dar n-am fizic. Sunt strâmb, sunt vai de capul meu”, s-a amuzat Mircea Rednic, conform TV Telekom Sport.

Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1, în etapa cu numărul 26 a Ligii 1. Golurile au fost înscrise de Papazoglou (39), Sorescu (66), respectiv Ropotan (69).

Pulhac la GSP Live: „Știu fotbaliști în activitate care fac videochat”

„Știu fotbaliști în activitate care fac videochat. Din lipsa banilor, se ajunge aici, eu așa cred. Sunt jucători chiar care au evoluat în afară, dar au pierdut bani. Eu nu cred că barbații fac asta din plăcere, ci din lipsa banilor”, a povestit Cristi la GSP LIVE.

Citește și:

BOMBA ZILEI! Cristi Pulhac, anunț șocant: „Știu fotbaliști în activitate care fac videochat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
babahuba
babahuba  •  02 Martie 2019, 16:08

***??? Cum *** sa-mi cenzurati "***"???? Sa *** daca mai intru aici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  02 Martie 2019, 12:34

SOLOMAO AVEA 10 CLASE PESTE FRATII JAADI LA UN LOC ...!!! SORESCU COFIRMA ....!!!! AR FI O URIASA NEDREPTATE SA NU FIE SELECTIONAT IN UNDER 21 ...!!!! LA FEL SI R GRIGORE ...!!! SPER SA NU MERGEM ACOLO CU GHITA SI BOBOC ....!!!!!

babahuba
babahuba  •  02 Martie 2019, 12:16

Ce jurnalisti avem!!!! A zis unul ca sunt fotbalisti care fac ***. iar acum la fiecare conferinta intreaba de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează