FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Mircea Rednic anunță transferuri noi înainte de meciul cu Rapid: „Astăzi au mai făcut vizita medicală doi jucători”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 12:06 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 13:24

Mircea Rednic (59 de ani) a susținut în această după-amiază o conferință de presă în care a anunțat două transferuri proaspete. Alături de antrenorul lui Dinamo s-a aflat mijlocașul Gabriel Torje (31). 

  • Sâmbătă, de la ora 20:30, Dinamo întâlnește Rapidul, în derby-ul rundei 13 din Liga 1.

Mircea Rednic anunță două transferuri înainte de Dinamo - Rapid

În cadrul conferinței de presă, „Puriul” a anunțat că doi fotbaliști au efectuat astăzi vizita medicală, înainte de a semna cu Dinamo. Antrenorul a lăsat de înțeles că este vorba despre un atacant și un fundaș dreapta, care să îi înlocuiască pe Constantin Nica și Cătălin Țîră. Cei doi se antrenează separat, iar Rednic a transmis că nu se mai bazează pe serviciile lor:

„Astăzi au mai făcut doi jucători vizita medicală, dar n-au mai ajuns la Săftica și știrea n-a apărut nicăieri! Nu știu cine sunt, chiar nu îi cunosc. Nu am terminat cu transferurile, mi-e teamă să nu fim iarăși blocați. Măcar să profităm. Nica și Țîră se antrenează separat. Nu m-au convins. Voi aduce jucători pe posturile astea. 

Am discutat cu Nica, el m-a sunat. Au venit cum au venit, eu decid. Nu trebuie să se supere nimeni, în momentul de față ei nu pot ajuta echipa. Nu am cerut să li se rezilieze contractul, dar le-am explicat că nu ne bazăm pe ei până în iarnă. Nica a avut șansa să joace cu Petrolul, asta e viața”, a transmis Rednic. 

Mircea Rednic, antrenor Dinamo, despre...

... meciul cu Rapid: „E un meci important, cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun, a făcut un joc foarte bun cu CFR. Va fi un meci dificil. Nu avem multe alternative, vom aborda jocul să câștigăm cele 3 puncte. E de muncă, dar am încredere în jucători. Atmosfera e bună, am avut o întâlnire pozitivă cu suporterii, sper că jucătorii au înțeles mesajul suporterilor, care în primul rând doresc să vadă o atitudine pozitivă pe teren. E o șansă pentru mine, pentru jucători, să demonstrăm că avem valoare, că merităm să fim la Dinamo. Știu ce înseamnă un derby pentru suporteri, cu Steaua sau Rapid. Pe cel cu Steaua (n.r. - FCSB) l-am pierdut, acum e o șansă să ne reabilităm în fața suporterilor”. 

... problemele de lot: „Avem ceva probleme de lot. Popa s-a accidentat și nu va evolua. Filip a început antrenamentele ieri, e cu semnul întrebării. S-ar putea să fie în lot, vom vedea la antrenament. Iliev a revenit, cei doi jucători noi, Michel și Tomas au primit cartea verde și vor fi în lot.

... Florin Prunea: „Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deși a fost președinte. Putea să treacă pe la contabilitate, să vadă ce comisioane s-au dat, cine le-a luat. Văd că nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie că fiica mea a luat 10.000, eu vă spun acum că îi dau 100.000. Băi Prunea, ai posibilitatea de a câștiga niște bani, mai ales că în ultima perioadă nu i-ai câștigat pe muncă. 150.000 de euro îi dau! Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăștia cât am fost eu la Dinamo. Putem vorbi despre oricine, despre orice, și nu există justiție? Atunci ies și eu și vorbesc de președinte! Îl tot băgați în seamă, nu vedeți că spune numai prostii?”

Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu: „El va fi căpitan, merită!”
DINAMO - RAPID
Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu: „El va fi căpitan, merită!”

... Mihai Iosif: „La mulți ani lui Mihai Iosif. Curaj, succes în continuare. Face treabă bună, îmi pare rău că nu se poate exprima pe bancă, contează foarte mult asta. Există momente delicate în care poate interveni, să schimbe ceva. Nu e ușor să antrenezi Rapid, Steaua, Dinamo, presiunea e foarte mare. Până și bucătarul are echipa lui, până și ăla care trasează terenul își dă cu părerea”.

... Florin Răducioiu, ofertat să vină la Dinamo: „Florin Răducioiu ar trebui să dea astăzi răspunsul. Am încercat să îl conving, i-am explicat de ce am nevoie să vină alături de mine, de echipă”.

Declarațiile lui Gabriel Torje înainte de Dinamo - Rapid: 

Derby-urile te fac să te simți fotbalist, meciurile mari, în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, că ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă. 

Ceea ce contează este să fim montați 100%, să dăm tot ce avem mai bun, tot ce am pregătit la antrenament și să le demonstrăm suporterilor că trebuie să fie în continuare alături de echipă. 

La Rapid există un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. Am prieteni acolo, știu că indiferent de ce s-a întâmplat la meciuri a fost atmosfera bună. Au experiență, entuziasm, vin după o victorie cu CFR, asta ne face să dorim să îi învingem. 

Îmi pare rău că nu se poate juca cu un stadion plin. 50% pe un stadion de 55.000 de locuri nu e același lucru cu stadionul plin. Dar astea sunt regulile, trebuie să le respectăm. Sunt convins că biletele puse la vânzare vor fi vândute, că supoterii vor fi alături de noi. Important este să ne mobilizăm, să facem un meci mare. 

- Gabriel Torje, Dinamo 

Mai multe știri despre Dinamo - Rapid: 

Rapid, fără victorie cu Dinamo de 13 ani! Fotbaliștii care au jucat în ultimul succes al alb-vișiniilor

Cum și-a împărțit Rednic destinul între Dinamo și Rapid: a pătimit la ambele rivale!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Octombrie 2021, 21:42

Da astia cand termina campania de transferuri? Si de unde au atatia bani daca sunt in insolventa? Ma mir ca nu s-au apropiat de Brazilia... Cred ca ar putea sa mute nationala Braziliei in "groapa"!!! In groapa de la cimitir evideant!!!

tictictic
tictictic  •  22 Octombrie 2021, 17:39
Postat de talpaiadului pe 22 Octombrie 2021, 17:33

Haha, ce replica penibila... :)

Pe masura ta!:-)))

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Octombrie 2021, 17:33
Postat de tictictic pe 22 Octombrie 2021, 17:23

Pacat ca n-ai SCOALA!:-)

Haha, ce replica penibila... :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează