FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, de pe locul 11 în Liga 1: „E clar, la anul vrem să câștigăm campionatul! Atât de sus țintim”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 21:39

Mircea Rednic (56 de ani) asigură că Dinamo se va bate la titlu în sezonul următor. Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, „Puriul” cred că o strategie coerentă ar compensa minusul financiar pe care îl are față de FCSB și CFR Cluj. 

„E clar, la anul vrem să câștigăm campionatul! Atât de sus țintim. Văd cum e campionatul României și se poate lua titlul cu o strategie bună, că nu e o diferență clară între echipe.

Nu contează mereu banii, sunt multe formații cu bugete mari care nu câștigă. Tot suntem în Turcia acum, Fenerbahce are buget imens și e la retrogradare. Manchester United consumă enorm și nu mai câștigă titlul de nu mai știu când. Steaua investește an de an și n-a câștigat de vreo trei ani. Și e posibil ca bugetul din vară să fie dublu față de ce avem noi acum”, a declarat Rednic pentru GSP.ro.

12ani au trecut de la ultimul titlu câștigat de Dinamo. Tot Mircea Rednic era pe antrenorul „câinilor” în acel moment

Poate Dinamo să se lupte la titlu în sezonul următor?

Da, cu o strategie corectă
Nu, e doar un vis al lui Rednic

Vezi și: 

INTERVIU Mircea Rednic distruge mitul Lucescu: „Nea Mircea n-a ajutat pe nimeni în viața lui! În loc să mă ia în Italia, a adus un jucător care era retras de un an”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  27 Ianuarie 2019, 06:55

nu e nici macar un vis al lui Rednic, e doar o minciuna pt patron si suporteri. Pana va fi descoperita minciuna, Rednic va avea plinul facut si va pleca linistit iar dinamo nu va avea nicio sansa sa evite retrogradarea , asa a facut la Craiova.

1063388447004553
Sorin Vecerdea  •  26 Ianuarie 2019, 22:25

Vrednic nu poate castiga campionatul cu șomeri reinventati ! O echipă campioana se construiește în 3 ani. Mi-e teamă să nu retrogradeze anul asta!

sakamoto
sakamoto  •  26 Ianuarie 2019, 14:56

Dinamu campioana?! Numai daca Ion Tziriac are un vis erotic, cumpara clubul militzienilor, investeste 200 milioane euro si aduce jucatori de acesti bani-nu jucatori liberi de contract, cum au dinsii acum-aduce un antrenor cu rezultate. Mircea Rednic vorbeste multe, dar de vorba si pina la fapta sint ani lumina. Totusi este bine ca Rednic este un om foarte optimist. Macar atit. Cu asta ramine. Sperantza moare ultima.O zi buna!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează