FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, despre o revenire a lui Ion Gheorghe la Dinamo: „Trebuie să plătim 50.000 de euro pe un fotbalist pe care l-am avut în curte. De unde bani?”

Ion Gheorghe +1   FOTO
Ion Gheorghe

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 14:25

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a criticat decizia luată de echipă, în vară, când mijlocașul lateral Ion Gheorghe, 19 ani, a fost lăsat să plece gratis la FC Voluntari. 

Cum îl poți lăsa să plece? E un jucător care acum evoluează meci de meci și o face bine. Dacă-l vrem înapoi trebuie să plătim 50.000 de euro. Pe un jucător pe care l-am avut în curte. De unde să plătim? Credeți că banii cresc în copaci? La noi lucrurile sunt clare”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului FC Voluntari - Dinamo.

 

 

Ion Gheorghe a fost crescut la juniorii lui Dinamo. A ajuns gratis la FC Voluntari, când echipa alb-roșie era antrenată de Florin Bratu. Pentru ilfoveni, Ion Gheorghe a jucat 25 de meciuri și a dat 6 pase de gol.

200.000 €e cota lui Ion Gheorghe, potrivit transfermarkt

Mircea Rednic: „Vin 5 sau 6 jucători”

Mircea Rednic a vorbit și despre campania de transferuri din sezonul viitor.

„Suntem în discuții cu anumiți jucători. Nu vor mai veni așa mulți. O să vină 5 sau maximum 6. Vreau concurență pe toate posturile. La anul va fi mai greu și am nevoie de concurență. De plecări nu vorbesc. Toți au contract cu clubul. Vom vedea”, a adăugat antrenorul lui Dinmo.

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și:

Mircea Rednic s-a supărat pe Teja și a comentat subiectul zilei, SMS-ul cu schimbarea trimis de Gigi Becali lui Florinel Coman: „Nu e corect!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 Aprilie 2019, 15:55

Ti se rupe inima sa vezi cum jucatori de viitor crescuti la club au fost indepartati ca sa joace tot felul de mediocri, jucatori fara echipa de 6-7 luni. Cu ce a fost/ e mai bun un Axente, Subotic sau mai nou Zenke si Jaadi decat Moldoveanu, Neicutescu, Gheorghe ? Aia tineri pot sa creasca enorm daca sunt indrumati si antrenati bine.

petrov_78
petrov_78  •  26 Aprilie 2019, 15:27

Mircea Rednic, meriti tot respectul pentru ceea ce vrei sa faci la DINAMO, dar ceva mai multa coerenta si ordine nu ar strica.. inca e haos. Sunt cateva luni pana incepe noul campionat, e timp sa fie puse lucrurile la punct, sa ne batem si noi iar acolo la varf..

reteleanu
reteleanu  •  26 Aprilie 2019, 14:52

bai, toti dinamovistii imi spuneau demult ca ion gheorghe e scula de jucator... nu stiu ce-a fost in capul alora care l-au dat (si moldoveanu mie-mi placea).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează