FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 1-0

Mircea Rednic, devastator: „La fiecare fază cădea câte unul: targă, cârcei. Am 3 portari, poate fac unul bun din ei”

Mircea Rednic, antrenor Viitorul // foto: fcviitorul.ro +11   FOTO
Mircea Rednic, antrenor Viitorul // foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 22:45 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 09:55

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, a comentat înfrângerea suferită la Mediaș, 0-1 cu Gaz Metan

„Puriul” a fost necruțător atât la adresa adversarilor, pe care i-a acuzat că au întrerupt foarte des jocul, cât și la adresa propriilor jucători, în special a portarului Arpad Tordai, vinovat la golul gazdelor.

Mircea Rednic: „Toată lumea e de vină!”

„După gol am intrat în jocul lor, ei și-au urmărit interesul și au întrerupt foarte mult jocul. Aproape la fiecare fază cădea câte unul: targă, cârcei. Nu avem ce să reproșăm, nu trebuie să ne intereseze jocul adversarilor, problema a fost la noi. Au avut jumătate de ocazie și au înscris, nu e prima dată. Nu ai voie să faci greșeli de genul ăsta. 

Am avut 3 meciuri, la fiecare am folosit alt portar. Am 3 portari, stau să mă gândesc că poate din 3 pot să fac unul bun, dar nu e numai vina lor. Am adus mingea în fața porții și nu am atacat cum ar fi trebuit mingile. Nu am fost acolo nici ca prezență, ca număr de jucători. Am irosit foarte multe situații.

Toată lumea e de vină, inclusiv antrenorul, pentru că nu am reușit să găsesc formula ideală. E foarte greu, la fiecare meci a trebui să schimb, au existat accidentări foarte multe, e inexplicabil să fie atât de multe probleme musculare.

Sunt în perioada în care trebuie să evaluez lotul, jucătorii. Echipa suferă, nu mi se pare normal să existe atât de multe probleme. Jucătorii au făcut eforturi foarte mari în perioada asta, au probleme. Sper ca după vacanță să pun lucrurile la punct și să începem să adunăm puncte”, a declarat Rednic, la microfonul TV Telekom Sport.

Ne liniștim după acest meci și o să ne întâlnim să discutăm (n.r. - despre transferuri). Trebuie să aducem un plus, jucătorii care au venit nu au adus niciun plus! Poate Luckassen. Trebuie să avem concurență pe posturi.

- Mircea Rednic, antrenor Viitorul

Din păcate, la ultima pasă, când am ajuns la careu, nu am fost inspirați, nu am luat decizia corectă și nu am reușit să ne creem ocazii mai clare. Foarte multe nu s-au schimbat, strategia jocului a rămas aceeași, încercăm să avem posesie și să jucăm direct spre poartă, dar astăzi nu am reușit să înscriem. 

Toți trebuie să fim mai montați când intrăm pe teren, să înțelegem că adversarul nu se dă la o parte. În ziua de azi diferența o face grupul, cât de unită e echipa și cât de mult își dorește.

- Cosmin Matei, Viitorul

Rezultatele lui Mircea Rednic la Viitorul:

  • Gaz Metan - Viitorul 1-0
  • Viitorul - Botoșani 1-2
  • Chindia - Viitorul 1-1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ovidiu Hațegan, delegat la al doilea meci în interval de 48 de ore, după CS Universitatea Craiova - FCSB

N-a mai suportat amânările lui Dinamo și a mers la AFAN: „Am stat 3 luni fără să primesc nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
laurkro
laurkro  •  20 Decembrie 2020, 11:09

Niste transferuri ti-ar trebui. La asta esti bun (comisioane)

dakesis
dakesis  •  20 Decembrie 2020, 10:36
Postat de Nicu Pancu pe 20 Decembrie 2020, 06:37

" nu am atacat cum ar fi trebuit mingiile. " babaeti...sper ca nu e Rednic de vina ca ati scris voi asa! pentru un ziarist de sport vad ca greseala asta cu "mingiile" e tot mai repetata

Ee, ei 'e' mai mult cu pozele...

remarque
remarque  •  20 Decembrie 2020, 09:51

Viitorul, echipa sateasca, fara suflet, fara brand, fara suporteri, fara sens si ....fara viitor. Un moft de-a lui Gica Hagi care va disparea odata cu el.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează