FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, intervenție NECRUȚĂTOARE: s-a luat de jucători și de Negoiță: „Preferam să-l văd mai des, să știu și eu ce dorește”

Mircea Rednic a avut o intervenție dură la TV, la 24 de ore după ce a fost demis de la Dinamo // FOTO: GSP
Mircea Rednic a avut o intervenție dură la TV, la 24 de ore după ce a fost demis de la Dinamo // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 11:50

Mircea Rednic (57 de ani) a fost demis luni din funcția de antrenor al lui Dinamo, conducerea luând această decizie pe fondul rezultatelor slabe obținute de roș-albi în play-off. 

La 24 de ore după ce sentința i-a fost transmisă, Rednic a avut o intervenție dură la TV, în care nu a menajat pe nimeni, nici măcar pe patronul Ionuț Negoiță. 

„Văd că apare o clauză despre calificarea în play-off. De ce nu m-au dat afară când am ratat asta? Le-a fost teamă! Cu lotul care era, riscam să retrogradăm. Au așteptat perioada de transferuri ca să aduc alți jucători, iar din ianuarie, după perioada de pregătire, am câștigat 12 meciuri din cele 20 jucate. 

De când m-am întors, m-am văzut cu Negoiță de două ori. Prima oară din greșeală și a doua oară când a venit să discutăm despre cumpărarea clubului. Preferam să-l văd mai des și să știu și eu ce dorește. Dacă tu nu te implici deloc...”.

La fel cum s-a mai întâmplat și în ultimele luni, Rednic a criticat strategia construită de Florin Bratu în vara lui 2018, taxând dur jucătorii aduși în acea perioadă. 

„S-au făcut eforturi mari să reziliem contractele jucătorilor care au venit în vară. Delorge nu putea să bată un penalty, l-au pus ăstia să bată de două ori. N-a plecat nimeni cu mâna în sân. Toți au plecat cu mulți bani! Dacă așteptam pauza competițională, riscam să ajung la retrogradare. Mezague a venit în probe la Dinamo și tu l-ai luat ca să te salvezi?! Uitați-vă la jucătorii care au plecat. Popovici e rezervă la Hermannstadt, Axente e rezervă în Liga a 2-a, alții nici nu mai joacă”, a spus Rednic, la TV Digi Sport. 

„Ce era să fac cu Csikszereda? Cu o echipă de Liga a 3-a nici n-ai voie de antrenor. Doi internaționali nici n-au bătut pe poartă la penalty-uri. Acei jucători n-aveau nicio implicare și se pierdeau foarte mulți bani cu ei” Mircea Rednic, fost antrenor Dinamo, despre eliminarea suferită cu divizionara terță Csikszereda

Rednic susține și că e dispus să ajute financiar clubul în viitorul apropiat: „Indiferent că sunt sau nu la Dinamo, eu voi ajuta clubul, inclusiv financiar. Din greșeală am participat la o discuție a lui Alexandru David, vorbea cu contabila. Fiind de față, am zis că pot împrumuta clubul”, a mai spus „Puriul”.  

„Negoiță a pierdut 400.000 de euro de la doi sponsori pe care îi aduceam eu. Jucătorii au contracte. Mulți m-au sunat, dar ei sunt profesioniști. Trebuie să joace” Mircea Rednic, fost antrenor Dinamo

Vezi și: Luana Rednic rupe tăcerea după destituirea lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Tata n-ar fi plecat niciodată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dinamo100
dinamo100  •  04 Iunie 2019, 14:32

Rednic e josnic! Toata lumea e de vina (Bratu, Negoita, Tutankamon, jucatorii), numai el nu! A facut pe salvatorul , dar nu a dovedit mai nimic.

126791918017681
Danezul Gramada  •  04 Iunie 2019, 14:32

Mare antrenor RedMic cu fiica-sa. A adus numai ciurucuri,sa vedem cum scapa Neagoe de belgia second hand astia. Si a facut cu 2 pct mai mult decat Bratu. O *** el cu fiica-sa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Iunie 2019, 13:21

Dupa modelul: nici un articol fara o buseala in titlu sau in primul paragraf, ati comis-o si de data asta. Bai, chiar atat de incompetenti sa fiti ? Faceti schimb cu femeia de serviciu ca sigur are mai multe clase ca voi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează