FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

FOTO / EXCLUSIV Surpriză la antrenamentul lui Dinamo » Cine i-a luat în primire pe „câini”

Giani Kiriță, 44 de ani, fost mare jucător al lui Dinamo, a participat la antrenamentul „câinilor” din această seară. +6   FOTO
Giani Kiriță, 44 de ani, fost mare jucător al lui Dinamo, a participat la antrenamentul „câinilor” din această seară.

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 19:22 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 19:48

Giani Kiriță, 44 de ani, fost mare jucător al lui Dinamo, a participat la antrenamentul „câinilor” din această seară.

  • Dinamo - FCU Craiova se joacă vineri, de la ora 20:30, în primul meci al etapei cu numărul 17. 

Kiriță a venit special pentru Mircea Rednic, antrenorul care l-a dorit recent ca „secund”, însă nu a putut să obțină decât promisiunea ca fostul căpitan al „câinilor” să vină când are timp la Săftica pentru a-i motiva pe jucători.

Giani Kiriță, prezent la antrenamentul lui Dinamo

+2 FOTO

Fostul căpitan al echipei de la începutul anilor 2000 a venit de bună voie și nesilit de nimeni la antrenamentul formației sale de suflet, surprinzându-i și pe Rednic, și pe elevii acestuia. A avut și un discurs în fața jucătorilor, scurt și la obiect, în care nu i-a menajat pe fotbaliști, dar i-a și îmbărbătat. 

Kiriță a simțit că este un moment delicato-dramatic pentru echipa care a adunat doar două puncte în ultimele 13 meciuri de campionat, împotmolită pe penultimul loc în clasament. S-a implicat și la antrenamente, având fel de fel de reacții savurate de către jucători, dar care au constituit și adevărate lecții pentru ei, mai ales că și el, și Rednic au explicat apoi anumite situații.

Giani Kiriță a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003 și a cucerit cinci trofee cu „câinii”: 2 titluri și 3 Cupe ale României. Până acum n-a antrenat nicio echipă.

Mari probleme financiare la Dinamo » Rednic: „Știe că n-am avut bani pentru deplasări?

Mircea Rednic (59 de ani) a dezvăluit că la Dinamo există în continuare probleme financiare apăsătoare. 

Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al programului DDB, a transmis că răbdarea nu este infinită cu oamenii din actuala conducere a lui Dinamo. Mircea Rednic a fost deranjat și a enumerat o serie de probleme pe care le-a întâmpinat în ultimele săptămâni. 

Mircea Rednic l-a pus la punct pe Steliano Filip: „Mă încurca, da. El s-a născut titular...”
Dinamo
Mircea Rednic l-a pus la punct pe Steliano Filip: „Mă încurca, da. El s-a născut titular...”

VIDEO Mircea Rednic, nemulțumit de activitatea DDB

„Acest fan, Șendre, știe că noi nu am avut bani să facem ultimele deplasări? Știe că autocarul nu a avut asigurare și că Rednic a plătit tot? Știe că Rednic a renunțat la o parte din salariu, pentru a închiria 4 mașini? 

Eu cred că e o părere persoanlă a lui. Dar e ceva care mă surprinde și la DDB. Din punct de vedere financiar și al acțiunilor, implicarea lor a scăzut de când am venit eu. Chiar acum, când avem mai multă nevoie... V-am spus care sunt problemele”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă. 

Pentru a detensiona atmosfera, Mircea Rednic a glumit cu un jurnalist aflat la conferință, care strănutase: „Aveți mască, vă rog? Cine a tușit acolo? Vaccinat?”. 

Declarațiile care l-au enervat pe Mircea Rednic

Am pus niște oameni, firesc este să îi lăsăm să își facă treaba, dar asta nu înseamnă că nu vom interveni. Nu vom avea nicio secundă de ezitare să intervenim dacă situația devine dramatică. Nu va fi decât un ultim glonț, cel de argint, nu ne permitem să nu îl tragem

Cu tot respectul pentru glorii, pentru oamenii de fotbal, ei știu și trebuie să înțeleagă... Dacă se va ajunge să ne despărțim, nu va fi o decizie luată de DDB pe baza resentimentelor. Interesul nostru este unul singur și este Dinamo.

- Daniel Șendre, purtător de cuvânt DDB

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo are încă doi absenți, pe lângă Steliano Filip, neinclus în lot pentru meciul cu FCU Craiova

DDB îi amenință pe Rednic și Mureșan că vor fi dați afară: „Nu vom ezita să intervenim”

Playtech: ȘOC! Medic infecționist din Iași, anunț BOMBĂ pentru românii vaccinați anti-Covid: „Sunt ca persoanele nevaccinate”


Comentarii (9)
creeperno115
creeperno115  •  26 Noiembrie 2021, 22:38

Mare macel a fost!

adrianna.
adrianna.  •  26 Noiembrie 2021, 07:27

Ii face Chirita smardoi pe toti! Sa vezi macel diseara…

roaitavasile
roaitavasile  •  26 Noiembrie 2021, 05:39
Postat de popescu222 pe 26 Noiembrie 2021, 00:28

Dupa cotele de la casele de pariuri ar trebui sa castigam. E prima oara dupa mult timp cand cote de victorie Dinamo e sub 3.

Ati ajuns la destinație? Sau încă trebuie sa faceți rost de bani de motorina?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează