FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic trimite o echipă întreagă la Dinamo 2! Mutările din săptămâna meciului cu Voluntari

Fotbaliștii cu probleme medicale de la Dinamo revin în circuitul normal de antrenamente al lui Mirea Rednic și intră în calcule pentru etapa cu Voluntari.
Fotbaliștii cu probleme medicale de la Dinamo revin în circuitul normal de antrenamente al lui Mirea Rednic și intră în calcule pentru etapa cu Voluntari.

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 11:22 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 11:34

Fotbaliștii cu probleme medicale de la Dinamo revin în circuitul normal de antrenamente al lui Mirea Rednic și intră în calcule pentru etapa cu Voluntari.

Antrenorul Mircea Rednic a decis să nu forțeze la amicalul de miercuri, cu Astra (2-1), mai mulți jucători importanți, care suferă din cauza volumului ridicat de la ședințele de pregătire și a lungii perioade de inactivitate, înainte de a semna cu Dinamo.

Surprizele lui Mircea Rednic pentru Voluntari - Dinamo 

Iliev, Carp, Torje și Nunici au avut un program separat de restul echipei de mai mult de o săptămână, după diverse accidentări, nu au intrat în calcul pentru amicalul de la Ploiești.

Înaintea startului partidei, tehnicianul a decis să nu-i forțeze nici pe Andre Pinto, nici pe Espinosa, cu probleme medicale. În mod normal, cei șase vor reveni în programul normal de pregătire, fie de azi, fie de mâine, astfel că sunt luați în calcul pentru etapa de luni. Mai ales că ei sunt în calcule spre a fi chiar titulari contra Voluntariului.

După trei meciuri oficiale în care a absentat, din cauza problemei respiratorii de la derby-ul cu Rapid (1-1), când s-a prăbușit pe teren, Răuță a jucat în prima repriză a amicalului cu Astra, iar închizătorul este luat și el în calcul pentru duelul cu ilfovenii. Rednic urmează să decidă dacă se va baza pe mai departe pe Espinosa sau se va baza pe Răuță.

Publicitate electorală la Derby! Câți bani a încasat Dinamo de la fostul viceprimar din București: „Clubul i-a făcut un cadou fantastic”
DINAMO
Publicitate electorală la Derby! Câți bani a încasat Dinamo de la fostul viceprimar din București: „Clubul i-a făcut un cadou fantastic”

Totodată, azi, înaintea antrenamentului, „câinii” - cei nevaccinați - vor fi supuși controlului Covid. 

Care e situația lui Schizzi

Atacantul brazilian Pedro Schizzi, 21 de ani, a sosit în probe la începutul săptămânii, însă nu a făcut parte din lotul formației lui Rednic pentru amicalul cu Astra (2-1). Fotbalistul care a jucat până acum doar la eșalonul secund din țara sa, fost internațional U15, va continua să se antreneze cu „câinii”, iar „Puriul” va decide dacă fotbalistul ce are și pașaport italian poate semna un angajament cu clubul. Momentan, jucătorul doar se pregătește cu Dinamo

Așteaptă „cartea verde” a lui Gluhakovici

Fundașul dreapta Petar Gluhakovici, 25 de ani, este ultimul transfer al roș-albilor în mandatul lui Mircea Rednic, al 6-lea în această perioadă de când „Puriul” a preluat echipa. Fostul apărător al lui Lokomotiv Zagreb a jucat în ambele amicale ale pauzei competiționale, încă din start, iar tehnicianul l-a lăudat. 

A semnat și poate evolua și luni, în etapa cu FC Voluntari, cu condiția să-i sosească până atunci „cartea verde” spre a fi înregistrat la LPF. Dacă se va rezolva situația cu certificatul internațional de transfer, Gluhakovici poate fi titular, deși ultima sa apariție oficială a fost în urmă cu fix un an. 

O echipă întreagă la Dinamo 2

Formația secundă a „câinilor” are un meci de orgoliu vineri, de la ora 14:00, contra celor de la Rapid 2 în Liga 3. Roș-albii, antrenați de Sorin Colceag, acordă o atenție sporită acestui duel, iar Mircea Rednic a trimis mai mulți fotbaliști să se pregătească, iar unii chiar să joace, în confruntarea cu giuleștenii. 

Dintre jucătorii care s-au pregătit sau au jucat în ultimele două amicale au fost trimiși la Dinamo 2: Chioveanu, Nica, Dudea, G. Crețu, C. Grigore, Borcea, Măgureanu, Amzar, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu și Curea. 

VIDEO Primele întârzieri de la intrarea în insolvență » Ce se întâmplă la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Primele întârzieri de la intrarea în insolvență » Ce se întâmplă la Dinamo: „Băieții au înțeles”

EXCLUSIV „L-am lăudat și îl laud și acum, am văzut ce calități are!” » Un nume mare îi ia apărarea gafeurului de la Dinamo: „Are nevoie de sprijin”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
gopo1.
gopo1.  •  19 Noiembrie 2021, 19:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  18 Noiembrie 2021, 22:38

O sa se dea accidentati

10206074284601566
Sabin Burea  •  18 Noiembrie 2021, 20:12

Jucatorii trimis la Dinamo 2 ar trebui sa manance jar ca sa demonstreze ca merita sa joace la prima echipa. Dar ti-ai gasit... Unde valoare nu e, nimic nu e! Deocamdata nu mai sunt sperante chiar daca timpul pare sa mai aiba inca rabdare...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează