FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

Mircea Rednic, nemulțumit de atitudinea fotbaliștilor experimentați! De ce l-a schimbat pe Sorescu: „La unii e vorba și de asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 22:38 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 22:54

Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în primul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1. Mircea Rednic (59 de ani) cere o schimbare de atitudine din partea jucătorilor cu experiență. 

Mircea Rednic cere mai mult din partea jucătorilor cu experiență și nu a ascuns că este dezamăgit de prestațiile lui Deian Sorescu. Golgeterul „câinilor” a fost înlocuit la pauză. 

Mircea Rednic, după Gaz Metan - Dinamo 2-1

„Ne-a bătut Ronaldo. Până la golul lui, meciul a fost echilibrat, cu un plus în favoarea noastră. N-ai ce să faci. Golul 2 putea fi evitat. În plus, la pregătirea jocului am punctat că Deaconu nu trebuie să aibă spațiu, că el controlează foarte bine mingea pe spații mici.

Am primit golurile repede, apoi a fost normal, am riscat, am echilibrat, a venit și golul nostru, așa cum a venit, nu știu dacă a fost penalty. Asta a fost soarta jocului. 

E normal să faci schimbări tactice. La unii e vorba și de lipsă de formă, Sorescu nu se regăsește de câteva jocuri. Plus jucătorii veniți acum nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică. Pinto a dat siguranță, a făcut un meci bun. Crețu... în limitele care au fost, nu avem altă soluție pentru postul de fundaș dreapta. 

Dacă intram la pauză cu 0-0, după aia cred că alta era situația jocului. Normal, la 2-0 e altceva. Sunt mult mai omogeni. Sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat. Să eliminăm cele două șuturi ale lui Deaconu, nici ei nu au avut mari ocazii. Noi mai avem de muncă, e normal. 

Jucătorii care vor veni trebuie să dea consistență la mijlocul terenului. Pe jocul nostru de atac ajungem puțini. Ivanovski s-a luptat. Jucătorii cu experiență trebuie să dea mult, să fie mai responsabili”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport. 

Ronaldo Deaconu, „dublă” de senzație în Gaz Metan - Dinamo

În minutul 36, Deaconu a profitat de lipsa de sincronizare dintre Matei și Steliano Filip, a intrat în posesia mingii și a șutat imparabil, de la aproximativ 25 de metri. Stângul lui Ronaldo a plasat mingea perfect, în vinclu, la colțul lung, fără nicio șansă pentru Eșanu.

Primul gol reușit de Deaconu (1/5)
Primul gol reușit de Deaconu (2/5)
Primul gol reușit de Deaconu (3/5)
Primul gol reușit de Deaconu (4/5)
Primul gol reușit de Deaconu (5/5)
+6 FOTO

La câteva zeci de secunde distanță, Deaconu a lovit din nou, de data asta cu alt gen de execuție, o boltă care l-a prins pe picior greșit pe portarul dinamovist.

„Eu n-am marcat asemenea goluri. Ca Gică Hagi a dat!”, a exclamat dinamovistul Ionel Dănciulescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Dinamo, penultima în Liga 1

Gaz Metan obține a doua victorie din mandatul lui Ilie Poenaru, după cea cu Rapid, și urcă poziții bune în clasament, până pe locul 11, cu 11 puncte. Dinamo rămâne penultima, fără punct și cu un singur gol marcat în deplasările din acest sezon.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Primele imagini cu noua achiziție a lui Dinamo la antrenament + Ce număr va purta

La Dinamo sunt bani doar pentru ei » Șefi cu 15.000 de euro pe lună caută legende pentru voluntariat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Octombrie 2021, 13:45
Postat de legio.sud pe 16 Octombrie 2021, 10:17

Nu valoarea competiției ii scapă pe catei ci sistemul , ai văzut arbitrajul ? Dar saracu A. Cojocaru nu a avut cu cine aseară , dacă rednic face cât de cât ceva , sa vezi din retur arbitraje …. victime : Mioveni și FCU , trezește-te Adita Mititelu ca … jale !

Bai nene,arbitrii te ajuta cand iti da penalty in ultimul minut-la scorul de 0-0-bagandu-ti inca doua puncte in buzunar-sau cand iti elimina un fundas!Nu la 2-0 pentru adversar!Daca vrei un exemplu NOTORIU de furaciune cu arbitrii,vezi numai ultimele 3 meciuri ale fcsb(Cu echipa lui Mititelu,cu Dinamo si cu Targoviste)!Asta ca sa iti amintesc numai ultimele meciuri,dar la ei furaciunea cu arbitri e socotita ca ceva„normal”si nimeni nu se mai scandalizeaza!

calinescu_
calinescu_  •  16 Octombrie 2021, 11:05

Strambu nu se dezminte ....!!! Pinto e un fundas mediocru cam de acelasi nivel cu Rici , iar Cretu un fobalist de liga a III-A ....!!! El nu a venit cu acel suflu nou necesar echipei , el continua cu stilul lui binecunoscut ....!!! Pacat ...!!!

legio.sud
legio.sud  •  16 Octombrie 2021, 10:17
Postat de Teodor Ene pe 16 Octombrie 2021, 07:31

din martoage n-o sa faci niciodata armasari.e cea mai slaba echipa a lui Dinamo ever dar la cat de subsubmediocru e campionatul nu m-ar mira sa scape de retrogradare,desi la ce joaca acum s-ar chinui si prin liga a doua

Nu valoarea competiției ii scapă pe catei ci sistemul , ai văzut arbitrajul ? Dar saracu A. Cojocaru nu a avut cu cine aseară , dacă rednic face cât de cât ceva , sa vezi din retur arbitraje …. victime : Mioveni și FCU , trezește-te Adita Mititelu ca … jale !

Vezi toate comentariile (83)
Comentează