FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL

Mircea Rednic, gata de debutul la Viitorul! Anunță schimbări importante la echipă: „Asta vreau să fac”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 18:54 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 21:15

Mircea Rednic, 58 de ani, va debuta sâmbătă pe banca celor de la Viitorul și a anunțat că este gata să facă schimbări importante în echipa de start.

  • Chindia Târgoviște primește sâmbătă vizita celor de la Viitorul Constanța, de la ora 19:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport+. 

„Puriul” a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre noua sa formație și a anunțat că jucătorii care au evoluat mai puțin în mandatul lui Ruben de la Barerra vor avea șansa să joace mai mult sub comanda sa.

„Sper să fie un debut reușit! Avem două absențe, Ganea și Boboc. De duminică vor intra cu echipa. Am preferat să nu risc cu ei. Am un grup mare și am de unde alege, mai ales că vreau să dau șansa unor fotbaliști care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, dar care au jucat titulari sezonul trecut.

E bine că am avut mai mult timp la dispoziție ca să cunosc jucătorii Dar ar fi fost un avantaj să jucăm cu Hermannstadt săptămâna trecută pentru că avea mulți jucători importanți indisponibili” a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Antrenorul a prefațat duelul cu echipa lui Emil Săndoi și a lăudat jocul prestat de Chindia.

„Chindia e o echipă periculoasă pe contraatac, e o echipă care muncește mult. Trebuie să tratăm foarte serios acest meci. Sper ca noi să facem diferența, dar s-au echilibrat valorile, Chindia are jucători de calitate, e o echipă disciplinată, care tratează jocurile foarte serios. Se ajunge greu în fața porții lor”, a mai spus Rednic.

„Întâlnim o echipă foarte valoroasă, cu multe individualități. Totuși, ei vin după două înfrângeri, cu Clinceni în campionat și cu Dinamo în Cupă, iar noi după două rezultate pozitive, calificare cu Hermannstadt în Cupă și remiză pe terenul Astrei. Viitorul se va bate pentru play-off, cred eu. Au adus un antrenor cu experiență. Va fi un joc dificil, sperăm să obținem un rezultat bun, chiar dacă cei trei jucători împrumutați de la Viitorul, Căpușă, Dulca și Iacob, nu vor avea drept de joc, iar alții au încă probleme cu accidentările"
Emil Săndoi, antrenor Chindia

VIDEO Conferința lui Mircea Rednic:

Citește și: 

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - VIITORUL CONSTANȚA, liveTEXT de la 19:30 » Debutul lui Rednic: echipe probabile și cele mai tari cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  12 Decembrie 2020, 09:42

Mult succes Mircea!... Hai Dinamo!....:):)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează