FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Cu ce dinamovist s-a întâlnit Rednic înainte să semneze cu UTA: „M-a prins și «m-a tocat»” » Îl aduce investitor la Arad?

FOTO: Facebook @uta1945arad
FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 19:27 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 23:52

Mircea Rednic (61 de ani) a dezvăluit că George Țucudean (31 de ani) s-a numărat printre persoanele care l-au convins să vină antrenor la UTA.

George Țucudean, fotbalist născut și cu afaceri importante în Arad, s-a consacrat în tricoul lui Dinamo. Retras din cauza problemelor de sănătate, fostul atacant a pus umărul la cea mai recentă mutare din Liga 1. 

Dan Petrescu, furios la conferință după erorile mari de arbitraj: „Trebuia să se retragă tot clubul, nu doar patronul!”
CFR Cluj
Dan Petrescu, furios la conferință după erorile mari de arbitraj: „Trebuia să se retragă tot clubul, nu doar patronul!”

Mircea Rednic: „George Țucudean m-a prins și «m-a tocat»”

„Marele merit este al domnului Meszar. Am vorbit și cu George Țucudean, dar mai bine nu vorbeam. M-a prins și «m-a tocat». Știu și istoria clubului și ce s-a întâmplat în ultima perioadă. 

Când m-a lăsat George, m-a preluat un chelner de la hotelul său și a început și ăla să-mi zică de UTA. Am scăpat că m-am dus să-mi iau o cafea, dar a venit alt chelner, ei știau tot programul jucătorilor de la UTA, ce fac și ce nu fac după meciuri.

Nu vreau să vorbesc despre posibila implicare financiară a lui George. Ar fi bine, însă, ca toată lumea să se implice financiar. Asta depinde numai de echipă, dacă vor fi rezultate. 

Cu toate că până acum, chiar și fără rezultate, cel puțin oficialitățile din oraș au fost alături de echipă. De suporteri nu mai vorbesc... 

Eu sper ca toată lumea să pună umărul ca UTA să-și dorească mai mult decât ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, adică să se bată la retrogradare”, a spus Mircea Rednic în conferința de prezentare. 

VIDEO. Dan Petrescu, despre revenirea lui Rednic în Superligă și probleme cu arbitrajul video: „Nu mă așteptam să fie atât de multe probleme cu VAR-ul, vreau arbitraje normale”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță o interzice pe Dinamo la Săftica! Fostul finanțator e supărat pe noua conducere

Cel mai valoros face cel mai slab sezon! Basarab Panduru îl critică: „Plângăcios mai mare nu există!” + Și Zotta râde de el: „Atitudine de căpitan la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo15
paolo15  •  26 Aprilie 2023, 06:06

Piei!

alcomga
alcomga  •  26 Aprilie 2023, 01:46

Cu Strambu" retrogadarea este garantata!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează