FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic în război cu Ilie Dumitrescu: "Pentru Iliuță spun asta" » Ce s-a întâmplat la Dinamo cu o zi înainte de haosul din Cupă

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 14:16

La conferința de presă de azi, înaintea meciului de luni cu FC Voluntari, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a avut un mesaj pentru Ilie Dumitrescu, cel care a criticat prestația echipei roș-albe în meciul de cupă cu Csikzereda, pierdut la penalty-uri, 8-9, după 3-3 în 120 de minute.

"Eu am spus că va veni un fundaș stânga și am văzut un mare analist care zicea «Cum poate să joace un jucător în condițiile astea? Va fi afectat!». Păi, jucătorul ăla a avut 11 etape să arate că are valoare.

Apropo, pentru Iliuță, s-au făcut antrenamente, s-au executat penalty-uri cu o zi înainte. Hanca, Ciobotariu și Delorge au ratat. Nistor și Grozav au bătut bine. Grozav nu a dat scăriță. Dacă facea asta, știam ce să-i spun. Dar nu a făcut-o.

Kino Delorge cred că și acum e la Săfica, bate penalty-uri. La un moment dat i-am zis «Du-te, că avem program». De aceea au și bătut ei ultimii. Îmi pare rău că nu l-am pus pe Muțiu. Mi-au zis cei de lângă mine că bate foarte bine. Dar m-am gândit că apărat patru penalty-uri și dacă ratează îi iau tot elanul. Poate era mai bine să bată el", a declarat  Mircea Rednic la conferința de presă.

Ce a spus Ilie Dumitrescu

"Toţi vorbesc despre jucători, dar nimeni de antrenor. El nu are nicio vină? A fost o surpriză negativă să văd lipsa de organizare din defensiva la Dinamo. Nu se poate ca o echipă de liga a treia să aibă 2-0. Până la 11 metri trebuie să vorbim şi despre jocul lui Dinamo, care a suferit. Oare s-au pregătit loviturile de la 11 metri înaintea partidei? Responsabilitatea trebuie să fie şi a lui Rednic", a declarat Ilie Dumitrescu joi la TV Digi Sport.

Citește și: Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: "Mâine semnează" » Vine un jucător cu 28 de meciuri în La Liga! Ce mutări pregătește în iarnă + dezvăluire despre plecări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2018, 00:41
Postat de iosif_15 pe 04 Noiembrie 2018, 15:47

Botoșani ne-a smuls, totuși, un egal. Iar Viitorul ne-a bătut de vreo două ori. Deci nu se compară.

Hai zi de Craiova, aia n-au scos nici macar o victorie impotriva voastra, aveti procentaj la fel de eficient cum avem noi cu Voluntari !!! De botosanu nu mai vb, aia macar au mai scos un egal !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Noiembrie 2018, 18:43

”mister Ilie analistul” se crede vreun Mateianu sau Lucescu , dar în fotbal așa cum ne-a ”demonstrat” tuturor, pe teren e altceva decât în studio la cravată și la AC ! Înainte să critici un antrenor trebuie să fi făcut tu ceva ca antrenor !!!! Dar dacă doar te-ai îmbrăcat de două ori cu treningul unei echipe nu înseamnă că ești antrenor !!!

sabaton
sabaton  •  04 Noiembrie 2018, 18:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Locul 4 ce zici mah ???daca pierdeti diseara ...va apropiati de dinamo

Vezi toate comentariile (42)
Comentează