FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Mircea Rednic întoarce cuțitul: ”Voiam 3-0. N-am avut probleme, îi băteam în orice condiții”

Rednic are trei victorii și trei remize în cele șase Derby de România din cariera sa de antrenor
Rednic are trei victorii și trei remize în cele șase Derby de România din cariera sa de antrenor

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Antrenorul "cîinilor", Mircea Rednic, spune că dorea să bată cu 3-0 și crede că Dinamo ar fi învins și dacă Steaua avea tot lotul valid.

Mircea Rednic nu și-a stăpînit fericirea după jocul de aseară și chiar a glumit pe seama Stelei. Mai mult, "Puriul" explică cum a gîndit la pauză schimbările făcute, schimbări care practic au modificat soarta partidei.

- Domnule Rednic, cum vi s-a părut jocul?
- În prima repriză, atît noi, cît și Steaua am avut foarte puține ocazii, deci pot spune că a fost un joc echilibrat.

- Golurile au venit după pauză...
- Da, așa este și vreau să spun că primul gol a fost unul norocos după părerea mea, dar următoarele două goluri au fost marcate după un joc foarte bun al nostru! Chiar îmi pare rău că am primit gol pe final, mi-aș fi dorit să batem 3-0, dar pînă la urmă și așa sînt mulțumit. Sînt trei puncte foarte importante, iar suporterii sînt fericiți, e tot ce contează.

"Am schimbat sistemul la pauză"

- I-ați introdus pe Gavrilă și Gnohere, care s-au descurcat foarte bine. Primul a creat autogolul lui Varela, iar Gnohere a marcat și a centrat la un gol...
- Schimbările noastre au fost foarte bune! S-a văzut clar un plus de prospețime, dar vreau să spun că și cei schimbați au făcut foarte multă risipă de efort în prima parte.

- Ce le-ați spus jucătorilor la pauză?
- Le-am zis să facă ce au făcut pînă atunci, am fost mulțumit de atitudine, însă am schimbat sistemul. În prima parte am jucat cu un singur închizător, Paul Anton, iar în partea a doua l-am retras pe Vojnovici lîngă Paul și astfel am început să recuperam mai multe baloane, s-a văzut clar diferența.

- Steaua a avut mulți absenți. Cît a contat asta?
- Dacă Steaua avea tot lotul apt, ne era puțin mai greu, dar tot îi băteam! (rîde)

"A fost bine că am jucat în Ştefan cel Mare pentru noi, dar nu pentru suporterii care au venit în număr mare şi au suportat ploaia"
Mircea Rednic

"Aveam nevoie de victoria asta ca de aer, ţinînd cont de situaţia din clasament. Steaua era problema, dar s-a rezolvat"
Mircea Rednic

"Vreau să ne bucurăm de această victorie. Le-am dat o zi liberă mîine. Trebuie să fim foarte atenţi. Să nu credem că am cîştigat trei puncte cu Steaua şi s-a rezolvat" Mircea Rednic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1662347517318814
Dacon Mediere Scpm  •  24 Noiembrie 2015, 19:42

Frustrare mar***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

194362334230310
Robert Damian  •  23 Noiembrie 2015, 18:44

Uite cine vorbeste de tactica!!MARELE ANTRENOR REDNIC!!!Sa mori de ras,nu alta!!!Asta,cand era jucator,il lua IL *** la nationala,iar pe 23 August,la meciurile Romaniei,se ruga lumea la Doamne-Doamne,sa nu il bage pe pericolul public Rednic in echipa!!!!Avand o relatie,se spune cu mamica lui,IL *** il baga,totusi!!!SI ERA PERICOL REAL,ca FOTBALIST N-A FOST NEVER!!!Acum,dupa ani de zile,OMU,A AJUNS...ANTRENOR!!!!VAI MAMA LUI!!!!O reala performanta,NU A AVUT NICIODATA!!!COMISIOANE LA JUCATORI,si ATAT!!! Afara din tara,O BARAT!!!!Dat afara,de peste tot!!! In tara,2-3 campionate,intr-un fotbal JALNIC!!!In rest,NIMIC PE LINIE!!!!!Tara asta,a avut doar JENEI-UN REZULTAT MARE(CUPA CAMPIONILOR,PISTI COVACI-FEYENORD,LUCESCU -CATE CEVA AFARA,IORDANESCU-94 CM CU O GENERATIE VALOROASA!!!!ATAT!!!!!!ALTI ANTRENORI MARI SI CU REZULTATE NEXAM!!!!!IAR REDNIC,NU E IN PRIMII 50 !!!!!SARACU STRAMB!!!!VISEAZA LA TICHIA DE MARGARITAR!!!!JALNIC PERSONAJ!!!!RASU-PLANSU!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2015, 16:57
Postat de Andrei Dorin pe 23 Noiembrie 2015, 10:19

Sa fim seriosi ! Ce " sistem" a schimbat ? Dinamo nu joaca nimic , nu leaga 3 pase , nu exista nici un sistem . Erau terminati , dar Steaua a ratat deschiderea scorului din 2-3 situatii favorabile . Autogolul si alte gafe grave in aparare i-au "propulsat" pe caini , altfel se termina 0-0 ... Steaua are scuza absentelor , dar cand ratezi din careul mic n-ai nici o sansa ........ Rapa-Guilherme-Brewelt-Filip-A.Popa-Stanciu- sunt autorii acestei infrangeri .

Culmea penibilismului, sa nu recunosti ca Dinamo chiar a jucat ieri si va dominat la toate capitolele iar tabela nu minte niciodata !!! Pai daca voi dati vina pe cei 6 absenti, pai da in ghencea cand 89 min v-am condus in ghencea cu echipa voastra tip-top gen Szukala,Sanmartean,Keseru-care a si marcat golul, Bourceanu,Rusescu plus RegheMister antrenor si nu ne-ati putut da gol decat dupa ce asanovic la lasat liber pe keseru, noi ce sa mai zicem de meciu ala ??? Ca noi am jucat cu alde ndaw,durimel,Asanovic, zougoula..... plus cap de ciment antrenor care este cel mai slab antrenor din istoria ligii 1 si cu astea nu ne-ati putut bate, noi ce sa mai zicem atunci ??? Inghite tot si recunoaste ca Dinamo va batut pe bune, autogolu face parte din fotbal, asta e, oricum daca nu era varela sa-si dea autogol tot ar fi marcat essombe care ramanea singur cu poarta goala ca portaru vostru nita era pe jos !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează