FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 3-0

Mircea Rednic: "Montini e vârf bun ca Gnohere, dar e mai mobil! Și mai am un remarcat" + "Trebuie schimbări, altfel mă schimba pe mine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 23:24

Mircea Rednic își felicită jucătorii după succesul categoric cu Craiova, scor 3-0. Îl felicită nu doar pe Montini, autorul celor 3 goluri, ci și pe Gomelt, despre care spune că e printre singurii care au luptat să rămână la Dinamo. 

"Am făcut un meci foarte bun. Jucătorii s-au adaptat mai bine decât adversarii lor la teren. Au fost condiții grele. Vreau să-i felicit pe cei care s-au ocupat de gazon și ne-au creat condiții pentru a juca.

Azi nu am dat spații Craiovei. N-a fost ușor să-i motivez. Trebuie să câștigăm în continuare dacă vrem în play-off. Aven șanse reale. Îmi doresc să fim la 4 puncte de locul 6", a zis Mircea Rednic la Telekom Sport.

...despre Montini și Gomelt: "Montini e un adevărat atacant, joacă și cu stângul, și cu dreptul. Îmi aduce aminte de Gnohere, regret că el nu a continuat la Dinamo. Montini e mai mobil decât Gnohere, dar Bizonul are mai multă experiență, protejează mai bine mingea. Sunt doi atacanți foarte buni.

Cei care au plecat nu au avut nicio reacție, dar uitați-vă la Gomelt, care a jucat titular și cu Steaua, și cu CFR, și cu Craiova. Vreau să îl felicit. Nu am nimic cu jucătorii care vor să se integreze și să ajute Dinamo pe viitor. Trebuie să fac schimbări, că, dacă nu, mă schimbă pe mine!".

"Nu am văzut nicio reacție de orgoliu de la cei care au plecat. Cei care au plecat nu m-au convins. Mi-am dat seama că nu sunt ceea ce îmi doresc eu. Nu trebuie să se supere nimeni. Trebuie să fac schimbări, altfel mă schimbă pe mine" Mircea Rednic

"Chiar nu mă așteptam la un asemenea succes. Mai ales că eram într-o situație delicată. Nici atacanții nu prea marcau. Craiovea în schimb venea după 3 rezultate bune" Rednic la Look

CITEȘTE ȘI:

CRIZĂ de nervi pe bancă a lui Mircea Rednic! Antrenorul, scos din minți de un jucător: "Chemați-l, bă, în p**a mea"

VIDEO + FOTO Dinamo RESPIRĂ! Victorie entuziasmantă pentru echipa lui Rednic, care demolează Craiova, 3-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
bazileon
bazileon  •  16 Decembrie 2018, 23:38
Postat de corectu pe 16 Decembrie 2018, 07:32

Daca mai gasesc echipe"intelegatoare"dinamo se apropie.Montini la fel ca Gnohere:modesti.Blat?!

Blat inseamna foaie. Exact asa arata creierasul tau. De ce ar face Craiova blat cu Dinamo? Pentr bani? De unde? Din simpatie? Greu de crezut. Din compasiune? Si mai greu de crezut. Deci Craiova, echipa ce declarat trage la titlu, decide subit si inexplicabil sa se dea la o parte din calea lui Dinamo. Blat? Desigur, cum spuneam la inceput.

bazileon
bazileon  •  16 Decembrie 2018, 23:31
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 16 Decembrie 2018, 09:55

din nefericire ptr. ei cei doi sunt sub contract cu dinamo .nea mircea ,dar salomao nu a jucat aseara ?sa vedem ce o sa spuna acum despre rednic ovidiu ioanitoaia !

Pai o sa spuna ca injura!!!

bazileon
bazileon  •  16 Decembrie 2018, 23:28
Postat de aress123 pe 16 Decembrie 2018, 10:16

V-a infierbantat prea mult meciul de aseara...si e normal din moment ce prindeti o victorie o data la 3 luni. Am vazut colegi de-ai tai aseara in extaz, visand la play off....italianul fiind numit ''ZEUL MONTINI...MontiGol...''. Mici ati ajuns...dar nu inteleg cum nu va dati seama de asta dupa atatia ani de...nimic.

Stimate Arass, nu s-a infierbantat nimeni. Dinamo a jucat putin mai bine, Craiova nu a mai avut parte de arbitraj favorabil, iar Montini a prins un bulan grozav (irepetabil, ma tem). Dar te cam doare la lingurica: gooood!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close