FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-1

POLI IAȘI - VIITORUL 1-1 // Mircea Rednic, nervos după egalul cu Viitorul: „Nu e de jucat cu acest virus! Așteptăm să moară un jucător ca să luăm o decizie corectă?”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 22:32 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 11:22

Poli Iași a terminat la egalitate meciul cu Viitorul, 1-1, iar la final, antrenorul Mircea Rednic a fost extrem de nervos din cauza condițiilor în care se joacă ultimele partide din play-out.

Mircea Rednic a spus că nu este de acord cu modul în care se desfășoară ultimele etape din play-out, acestea fiind afectate după ce mai multe meciuri ale lui Dinamo au fost amânate, din cauza focarului de coronavirus de la echipa alb-roșie.

„Nu știu cum văd situația, dar nu e fair-play. Noi suntem în play-out și mai avem timp să jucăm. Ultimele două etape trebuie să se joace la aceeași oră, nu să așteptăm până se fac unii bine. Nu e vina noastră! 

Nu vorbesc despre întrerupere, dar nu e de jucat cu acest virus! Așteptăm să moară un jucător ca să luăm o decizie corectă? Ne batem joc de campionatul acesta și de următorul. 

Dacă tot vorbim de campionatele din Europa, să vedem că Olanda, Belgia și Franța au întrerupt campionatele. În Germania, Italia și Spania e altceva, e vorba de foarte mulți bani”, a declarat Mircea Rednic la Look Plus.

„Le-am zis jucătorilor că 1-0 nu e suficient bun contra unei echipe bune ca Viitorul. Am făcut o primă repriză foarte bună, ei avut doar un șut pe poartă. În repriza a doua au echilibrat jocul. Nu au avut ocazii clare, dar au pus presiune și a venit golul egalizator. Urmează jocuri de care pe care, dar jocul îmi dă încredere”
Mircea Rednic

„Este frustrant, aveam nevoie foarte mare de puncte, am încercat să jucăm, asta e, meciul e istorie. S-a cam strâns laţul, luptăm pentru un loc de baraj, să rămânem în Liga 1, nu ne mai putem gândi nici la egaluri”
Cosmin Frăsinescu la Look Plus

Clasament play-out Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gică Hagi, spumos la declarații: „Eu am zis să oprim Liga 1, acum tac. Stau liniștit la Ovidiu, la Mamaia” + E nemulțumit de convocări?

Șoc la CFR Cluj: încă 5 cazuri noi de coronavirus » Totalul a ajuns la 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Iulie 2020, 20:39
Postat de viforul pe 21 Iulie 2020, 13:25

De acord, da’ cum transmitem meciul de la Turnu Măgurele cind joaca cu Clinceniul ? Ca e așteptat de milioane de oameni!

Din cate stiu eu, nr de spectatori nu e criteriu de promovare / mentinere intr-o l8ga sau declarare de campion ci ce se noaca pe teren. Asta e un pic teoretic pt ca arbitrii decid in cele mai multe cazuri, ceea ce nu e normal, mai ales cand sunt dirijati politic (vezi olgutza anul asta)

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Iulie 2020, 20:36
Postat de viforul pe 21 Iulie 2020, 13:19

Ești absolut penibil. Și Craiova și Viitorul au cerut oprirea circului! Tu crezi ca dacă cineva retrogradează sau cineva cistiga campionatul la anul vor fi bani mai mulți sau mai putini? Nu vor fi exact citi trebuie! Nu-i așa Tov Justin ?

Olgutza a cerut inghetarea campionatului ca sa fie declarati campioni de frica ca frf nu le mai da arbitrii favorabili, iar de Hagi ce poti zice, IQ explica tot.

109620883845176
Gabriel Topai  •  21 Iulie 2020, 16:49

***, acest "circ" numit fotbal trebuia nu numai suspendat ci desfintat cu ocazia asta. Cel putin in tarile in care fotbalul este pura maimutareala si amatorism infantil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează