FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Drum liber spre Dinamo!? Mircea Rednic, OUT de la Poli Iași!

Politehnica Iași nu va mai fi antrenată de Mircea Rednic. Contractul dintre părți, care a expirat la finalul sezonului, nu a mai fost prelungit.
Politehnica Iași nu va mai fi antrenată de Mircea Rednic. Contractul dintre părți, care a expirat la finalul sezonului, nu a mai fost prelungit.

Articol de , - Publicat vineri, 07 august 2020 10:33 / Actualizat vineri, 07 august 2020 11:01

Politehnica Iași nu va mai fi antrenată de Mircea Rednic. Contractul dintre părți, care a expirat la finalul sezonului, nu a mai fost prelungit.

Mircea Rednic a dezamăgit la Poli Iași. Moldovenii au încheiat sezonul abia pe locul 12, care, în condiții normale, ar fi dus la baraj. 

Mai mult, ieșenii puteau retrograda direct, dacă Dinamo ar fi obținut cel puțin 5 puncte din cele 5 restanțe pe care le mai avea de disputat! În cele 18 partide din Liga 1 pe banca lui Poli Iași, Rednic a bifat numai 5 victorii, 4 remize și 9 înfrângeri. 

Rednic e dorit la Dinamo, decizia e la el!

Mutarea cea mai spectaculoasă în luna august ar putea fi constituită de revenirea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, îmbiat să înceapă al 5-lea mandat la Dinamo. GSP a anunțat încă de luna trecută că „Puriul" este prima opțiune a fanilor-acționari din programul DDB, Rednic urmând a avea puteri de antrenor-manager la echipă. Decizia e la Rednic acum!

Rămâne ca el să-și aleagă staff-ul și condițiile revenirii, Mircea Rednic având susținerea totală a „câinilor". Come-back-ul este înlesnit de faptul că Bălănescu ar pleca - este de notorietate antipatia pe care tehnicianul o are față de fostul colaborator -, dar și de situația că Ionuț Negoiță va trebui să țină cont de părerea suporterilor-acționari ce-au ținut clubul în viață în 2020. 

Dinamoviștii l-ar mai dori în staff-ul administrativ și pe Alexandru David, fostul președinte, doar că acesta preferă să rămână departe de fotbal, fiind implicat în proiecte politice.

Mulțescu rămâne la Dinamo

Spaniolii ar vrea și ei, la rândul lor, să impună un antrenor iberic, în cazul în care vor prelua clubul. Doar că dinamoviștii, atât cei de la club, cât și suporterii, le-au transmis ca, mai întâi, să vină cu un plan concret de organizare și cu banii. În ceea ce-l privește pe Gigi Mulțescu, viitorul tehnicianului de 68 de ani rămâne legat de Dinamo. Omul și-a câștigat respectul "câinilor" prin sosirea la echipă într-un moment crucial, a strâns 4 puncte cu formația în două meciuri și va rămâne în cadrul clubului. 

Având o funcție tehnică sau în staff-ul administrativ, aceasta se va decide ulterior, și în funcție de intențiile sale. La începutul săptămânii viitoare se va lămuri situația.

Contractul meu cu Iașiul s-a încheiat, o să vedem ce se va întâmpla zilele următoare. Există cineva la Dinamo care e bun la hârțoage. Să plece el sau să fie dat afară, că nu se mai poate! E Iuda, așa-l numesc eu, nu-i spun pe nume. Să-și vadă de treaba lui și să plece!
Mircea Rednic, ex-antrenor Poli Iași

2007este anul în care Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană, cu Mircea Rednic antrenor

Pancu la Poli Iași?

Poli caută un nou antrenor, moldovenii urmând a alege de pe o listă pe care au mai rămas acum Viorel Moldovan, Adrian Mihalcea, Laurențiu Roșu și Daniel Pancu. Președintele Rapidului este favorit să preia conducerea tehnică a echipei din orașul natal. Pancu ar debuta astfel ca antrenor în prima ligă la aceeași echipă la care a jucat pentru prima dată la juniori, la seniori și în eșalonul de elită.

500 000 de euroa adus Pancu fotbalului ieșean din vânzările lui la Rapid, Cesena și Beșiktaș și din donațiile directe ale fostului internațional

Citește și alte știri despre Poli Iași:

Mircea Rednic a găsit vinovatul de la Dinamo: „Iuda să plece! E bun doar la «hârcioage»” :)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (72)
creeperno
creeperno  •  07 August 2020, 22:56

Multescu antrenor, rednic presedinte

zincat
zincat  •  07 August 2020, 20:01
Postat de misu.78 pe 07 August 2020, 11:59

practic burleanu cu securistii lui, prin decizia politica de a o salva pe fc laica, nu a facut decat sa ii aplice procedura de taxidermie...

mori maaa alergicule?...Dinamo e numai una. Hai Dinamo

antihotie
antihotie  •  07 August 2020, 18:17

Rednic s-a autodepasit,Iasul n-a terminat ultima ci antepenultima, juca barajul

Vezi toate comentariile (72)
Comentează