FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mircea Rednic, reacție categorică după ce Mihai Teja a fost demis de la FCSB » Ce spune despre o eventuală colaborare

Mircea Rednic și Mihai Teja, în perioada în care lucrau la Petrolul
Mircea Rednic și Mihai Teja, în perioada în care lucrau la Petrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 21:32

Mircea Rednic, 57 de ani, antrenorul lui Dinamo, a vorbit în cadrul conferinței de presă de marți despre situația lui Mihai Teja, 40 de ani, demis de la FCSB după doar 6 luni.

„Puriul” a colaborat în trecut cu Mihai Teja, dar spune că acest lucru nu s-ar mai putea întâmpla în România, ci doar în străinătate. 

„Mihai nu mai poate să fie asistentul meu în România. În străinătate, el a venit şi o să mai vină, dacă s-ar putea să plec eu peste doi ani. Mihai a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Îmi pare rău că nu a reuşit”, a spus Rednic despre omul care i-a fost secund în 2007, anul în care Dinamo a câștigat titlul pentru ultima oară în Liga 1. 

Numit în ianuarie la FCSB, Teja a adunat 9 victorii, 5 egaluri și doar o înfrângere, terminând play-off-ul la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

De-a lungul carierei de antrenor, Mihai Teja le-a pregătit pe U Cluj, de două ori, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan și FCSB. Între 2014 și 2015, a fost selecționerul naționalei U21. 

VEZI ȘI:

VIDEO Constantin Budescu, cacealma sau transferul anului la Dinamo? Ce jucător i-a promis lui Mircea Rednic că vine la Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
117428626095828
Gheorghe Nichita  •  22 Mai 2019, 10:55

Singura sansa pe care o are FCSB-ul sa castige campionatul este arestarea si condamnarea lui Becali.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează