FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic refuză să-i ia locul lui Alexandru David: „Nu voi fi și președinte” + Are un regret: „Îmi rămâne aici, undeva, în gât”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 16:32

Dinamo o va înfrunta vineri, pe Dunărea Călărași, de la ora 20:30, în primul meci din play-out. Apele sunt neliniștite în Ștefan cel Mare, după ce a apărut informația că președintele Alexandru David e pregătit să plece de la club. 

Președintele ar vrea să plece pentru a profita de o nouă oportunitate în carieră, în afara fotbalului.

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic (56 de ani), a vorbit azi despre subiect, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dunărea.

„Am vorbit cu David, nu este o veste plăcută, dar nu este încă nimic oficial. Vom vedea. Eu oricum vreau să-i mulțumesc pentru că a fost alături de mine, nu mi-a fost ușor să schimb toată echipa. Dacă pleacă, nu voi fi eu și președinte, eu rămân doar antrenor”, a declarat Rednic.

Întrebat despre partida de mâine, „Puriul” este încrezător: „Nu va fi ușor, dar vrem toate cele 3 puncte, pentru că sunt foarte importante. În acest play-out voi da șansă tuturor să joace, chiar și celor mai tineri.

Obiectivul din sezonul viitor este câștigarea campionatului și a Cupei României. Eu cred că deja s-a văzut o îmbunătățire a jocului, o altă atitudine, mai multă responsabilitate. Eu le transmit jucătorilor mei să trateze meciurile din play-out cu maximă seriozitate”.

Rednic a comentat și faptul că Sepsi s-a calificat în play-off cu 37 de puncte, cu doar 5 puncte peste Dinamo. „Normal că nu îmi convine că joacă Sepsi în play-off cu 37 de puncte. Îmi rămâne aici, undeva, în gât. Dar nu am ce să fac, înghit mai greu”, a conchis antrenorul.

Citește și:

EXCLUSIV Alexandru David pleacă de la Dinamo! » Cine urmează să-i ia locul + ce se întâmplă cu Mircea Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
markksson
markksson  •  08 Martie 2019, 07:07

Cum sa iti pui ca obiectiv "câștigarea campionatului și a Cupei României" in sezonul urmator cand tu inca te scremi sa faci echipa - si esti cu gandul la un nou val de schimbari in vara? Pe bune, Rednic?

dobrin_printul_din_trivale
dobrin_printul_din_trivale  •  07 Martie 2019, 21:00
Postat de alexpescaru pe 07 Martie 2019, 19:21

Știe cineva cum se șterge contul de pe această *** de site ?

Simplu. Nu (mai) intri deloc !

adi67
adi67  •  07 Martie 2019, 20:27

Poate-ti statea in gat , Mircea . Hai Dinamo (sincer)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează