FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, savuros înainte de duelul cu FC Botoșani: „În play-off, muzică, flori multe, kurtos. La noi, se aruncă în mititei” » Poanta zilei: „Așteptăm să luam VAR la mâna a doua?!” :D

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 17:49

Mircea Rednic așteaptă optimist meciul cu FC Botoșani, echipa care a învins de două ori Dinamo în sezonul regulat.

  • Dinamo - FC Botoșani va avea loc mâine, de la ora 21:00, în runda cu numărul 6 din play-out

De Florii, antrenorul „câinilor” a fost binedispus și pus pe șotii. Iată câteva declarații:

... despre play-out: „Obiectivul nostru este să terminăm pe primul loc în grupa asta de play-out. Întâlnim o echipă a Botoșaniului care a jucat foarte bine o perioadă, ultimul meci l-a câștigat, cu puțină șansă, dar șansa face parte din joc. În sezonul regulat a părut că singurul ei obiectiv este să o încurce pe Dinamo” 

... despre suporteri: „Clar CFR Cluj va lua titlul, au un antrenor care joacă la rezultate, nu-l interesează, foarte bine face, la sfârșit ești pe primul loc, câștigi campionatul. La ce suporteri avem noi, eu n-aș putea să joc la rezultat. Nu putem să comparăm suporterii lui Dinamo cu cei ai CFR-ului. Nici acum, când sunt pe primul loc, nu vin în număr foarte mare la stadion, suporterii noștri apreciază și jocul pe care îl faci, nu numai rezultatul. Dar suporterii noștri să aibă răbdare pentru că ușor, ușor putem să facem o echipă puternică”

... despre schimbări în echipa de start: „O să folosesc sistemul de rotație la portari și o să încep și la atacanți. Popa și-a revenit, acum este 100% și o să joace și el titular, asta e clar”

... despre palmaresul lui Dinamo: „N-am mai vorbit acum cu domnul Negoiță, tot apar zvonuri, toată lumea vrea acum palmaresul, e mai complicat. Pe mine mă interesează să ne facem o sală de fitness nouă la Săftica, sunt mai multe lucruri de pus la punct. Toată lumea investește și trebuie să investim toți pe care-i interesează soarta acestui club”

... despre Ion Țiriac: „Ion Țiriac, ce să-l convingi? El așteaptă să-l conving eu? Nu vrea să investească în fotbal. Câți nu sunt dinamoviști... o lojă n-ar fi rău să ia măcar. Au mai rămas patru loje pe Național Arena. De săptămâna viitoare deschidem cont și livrăm marfa, să fim siguri că stau acolo într-un cont separat și nu se atinge nimeni de ei”.

... despre VAR: „VAR în Liga 1 ar fi bun, decât să aruncăm banii pe altceva, n-ar mai fi discuții. Toată lumea a introdus VAR-ul, de ce noi n-am face? Să așteptăm vreo 10 ani? Să luăm la mâna a doua VAR-ul. O să facem stadion, la Alexandria, la Slatina, facem aici pe undeva, la Clinceni, la Călărași și de Dinamo nu interesează pe nimeni”.

„Ar fi fost corect așa, să fie sistemul ca în Belgia. Mi-e teamă, acum cât înaintăm în această competiție vor fi echipe care își vor trimite jucătorii în vacanță, să trateze cu ușurință. Vedeți și în play-off, unii s-au agitat, au murit pe teren până au ajuns în play-off, apoi flori multe, muzică, kurtos și toată lumea fericită. Și nu numai ei, și alții. Altfel era dacă ar fi fost Dinamo în play-off.

Îi țin motivați în play-out, mai o primă. Și la Iași au avut primă după meci. Le-am zis că dacă o să câștigăm mâine nu vor mai intra în cantonament cu o zi înainte, vor veni în ziua jocului. Îi mai păcălim, mai o ciorbă de burtă, mai un grătar. I-am văzut și pe aștia ai mei, la Casa Românească ne agitam, ce să le dăm la aștia, că unii sunt musulmani, dar la un moment dat s-au aruncat în mititeii noștri, i-au întors și pe o parte și pe alta până i-au înghițit de tot” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Mircea Rednic despre transferul lui Florentin Matei, de la FCSB: „Vrea să vină la Dinamo!” + A explicat situația lui Mattia Montini și l-a amenințat pe Mihai Răduț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
501357143569044
Cata Andrei  •  22 Aprilie 2019, 09:47
Postat de Ion Marin pe 21 Aprilie 2019, 18:22

Draga Mircea REDNIC , am si pentru tine un mesaj.DACA NU TI ADUCI ACUM UN FUNDAS CENTRAL CARE SA AIBA STIINTA JOCULUI, si un atacant de clasa , la anul nu te vei bate la titlu , vei juca IN DIVIZIA B.Eu in vara pe SIT-EUL suporterilor dinamovisti , asa zisului antrenor Bratu , i am zis sa ia jucatori de valoare , pentru ca o parte din punctele de anul trecut i s au datorat lui NEMET, si jocul din play aut, nu a avut miza si ca rezultatele si jocul au fost inselatoare.S au considerat si el si DAVID , cunoscatori , timpul a dovedit ca eu am avut dreptate, iar ei au fost AGEAMII , unul ca antrenor , iar celelalt ca si conducator.Dragul meu , ramai acolo , multi ani , lupatati va sa aduceti bani prin toate mujloacele in club, reorganizati l din temelii de la copii , seniori , antrenori si conducatori , la toate nivelele, nu l lasati sa moara.Nu e normal ca un centru de copii timp de 10 ani sa nu scoata niciun jucator valoros pentru echipa mare sau de nationala , ZERO BARAT.Eu nu as fi putut sa accept lipsa de performante atatia ani, bani au fost dar s au cheltuit prost.Dar SEFUL, nea Doru Postelnicu , CU NEA ANGELO ,cu NEA NAE , LA INCEPUTUL ANILOR 80 nu au avut la dispozitie atatia bani si totusi au facut performante, dar el fost un conducator de exceptie , iar cei doi arhitecti au fost profesionisti si au avut in sange spiritul lui DINAMO, ceea ce nu s a intamplat dupa anii 90.Sa nu mai vorbim de Traian Ionescu , LA MORMANTUL CARUIA unul ca LUCESCU si altii ar trebui sa faca

Da' ia da ma si tu niste bani ca sa-i cumpere, ca de la pc, se vede ca esti tare destept.. Ai pus trei comentarii in 4 minute, adica, vrei sa se inteleaga ca iti pasa de echipa !! Da si tu vreo cateva sute de mii de euro, in plic, ca donatie si pune acolo si sfaturile astea pe care le dai cu atata pricepere !!

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Aprilie 2019, 18:26

Dinamo din 2007 , are numai statistici negative.Succese zero pe toate planurile.Acum important este meciul cu caprele lui Becalu si lu Iftimie , cu Botosaniul , care ca si Astra sunt anexele lui F.C.Becali.Nu trebuie abordat asa cum a abordat Juventus meciul cu Ajax , cu manusi, ci abordat barbateste cum a facut o Cornel Dinu in 1969 cu Portugalia la Bucuresti , cand l a izolat SI CONTRAT pe EUSEBIO.Trebuie jucat atent cu poneii lui Iftimie , ca au viteza si trebuie abordata o tactica din care dupa cateva contacte , sa vada ca acolo e REDUTA Grivita , nu LENTOAREA LUI Juventus , CARE A PIERDUT TACTIC JOCUL .Le-a dat voie alora de la Ajax sa zburde in loc sa le puna cateva contre astfel incat din prima sa le piara cheful de alergat.Dinamo are nevoie de puncte , inca nu a scapat de glonturile Diviziei B, asa ca papusarii lui Becalu trebuie sa o ia pe coaja.

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Aprilie 2019, 18:22

pelerinaj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează