FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic schimbă în echipa de start a lui Dinamo » Reda Jaadi s-a accidentat, dar fratele lui a revenit la antrenamente

Mircea Rednic +1   FOTO
Mircea Rednic

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 15:46

Dinamo va juca vineri împotriva celor de la Chiajna, în etapa a 4-a din play-off, iar mai mult ca sigur Mircea Rednic nu se va putea baza pe mijlocașul marocan Reda Jaad, 24 de ani, careva lipsi o perioadă mai lungă de timp. În locul lui poate juca fratele său Nabil, 22 de ani, reîntors la antrenamente.

O veste proastă, alta bună pentru Dinamo și Rednic: s-a accidentat un Jaadi, și-a revenit un Jaadi.

Așa cum a anunțat ieri GSP.ro, Reda nu a fost nici măcar în lotul de 18 pentru meciul cu Hermannstadt din cauza unei entorse de gradul I la genunchi, fotbalistul de 24 de ani efectuând deja tratament și recuperare separat de lot.

reda jaadi Reda Jaadi nu și-a arătat până acum toate calitățile ce-l recomandau ca un transfer direct din Jupiler League, belgianul acuzând și terenurile din România

Jucătorul adus în iarnă de la Antwerp bifase toate meciurile din 2019 în echipamentul „câinilor” până vineri seară.

Va mai efectua marți un RMN pentru a vedea exact care este situația lui medicală și cât va sta departe de gazon, însă conform estimărilor inițiale va mai rata cel puțin o săptămână de antrenamente și nu va fi luat în calcul pentru meciul de vineri, cu Chiajna.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

N-a mai jucat de o lună

În schimb, o soluție de schimb pentru Reda este chiar fratele său, Nabil. Acesta din urmă se antrenează deja cu coechipierii, iar de mâine o va face la parametri optimi.

Nabil n-a mai evoluat de fix o lună din cauza unor probleme musculare, fiindcă a forțat apariția pe teren după ce-a pierdut o perioadă îndelungată de antrenamente fiind liber de contract.

Jaadi cel mic a bifat doar două meciuri în tricoul „câinilor”, în total 52 de minute, cu Dunărea Călărași (0-0) și cu Chiajna (2-1). Nici n-a jucat în play-out.

nabil jaadi
Nabil Jaadi a fost cumpărat cu un milion de euro de către Udinese în urmă cu aproape 5 ani

Nabil poate reveni pe gazon tot împotriva ilfovenilor, vineri, după ce a ieșit accidentat, în ultima etapă din sezonul regulat, după doar 49 de minute jucate. 

3partide oficiale a ratat Nabil Jaadi, nu a evoluat nici în amicalul de sâmbăta trecută, cu Arsenal Tunari (3-1)

50.000 €le-a plătit Dinamo celor de la Antwerp pentru Reda Jaadi în ianuarie. A strâns 527 de minute în 7 meciuri pentru "câini"

1 gol a marcat Reda pentru "câini", dar într-un meci amical, cel cu Tunari (3-1)

CITEȘTE ȘI:

Reda Jaadi s-a prezentat fanilor dinamoviști: „Am o viteză bună și îmi plac duelurile unu la unu”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  31 Martie 2019, 20:03

Doar gigisti! Numai pro sti gigisti!

 •  31 Martie 2019, 17:09

Bravo Rednic! Nu trebuie sa lipseasca fratii Jaadi si cu Mandanda.

 •  31 Martie 2019, 17:05

JUCATORI DE SERIE B .....!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează