FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Mircea Rednic se ia de Gnohere: "Sunt supărat pe el" » Mesaj categoric pentru Rotariu: "Să înțeleagă asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 15:51

Mircea Rednic, 55 de ani, a vorbit despre Harlem Gnohere, atacantul celor de la FCSB, spunând că este deranjat de cum a tratat-o francezul pe Luana Rednic, fostul său impresar. Acum, Gnohere e reprezentat de Anamaria Prodan.

"Nu e căprioară (n.r. așa cum l-a poreclit Gabi Balint). Tot «Bizon» e. Sunt foarte supărat pe el. M-a deranjat cum s-a comportat cu fata mea. Așa sunt fotbaliștii. Uită cine îi ajută. Dacă eu nu-l luam la Dinamo, nu știu ce se întâmpla cu el. În Belgia nu avea nicio șansă să mai joace. Eu am vorbit cu el înainte să ajungă la Petrolul, dar ploieștenii i-au promis mai mulți bani. Dar nu i-a mai primit. Sunt supărat pe el", a spus Mircea Rednic la TV Digi Sport.

Rednic a vorbit și despre Dorin Rotariu, 20 de ani, pe care l-a împrumutat la Mouscron de la Club Brugge, și i-a spus ce trebuie să facă pentru a avea succes în Belgia.

"Rotariu trebuie să înțeleagă că dacă vrei să ai succes în Belgia trebuie să bagi piciorul, să câștigi dueluri. Când pierzi mingea trebuie să faci pressing. El are calități și dacă înțelege toate astea, poate reveni la Brugge. Nu e jucător de Mouscron. Îmi doresc foarte mult să aibă succes.

A avut meciuri foarte bune, dar și meciuri slabe. Și inconstanța este una dintre problemele lui. Are calitate și sper să reușească", a adăugat "Puriul".

Citește și: Mircea Rednic atacă un oficial dinamovist: "Când eram eu, îl contesta pe Bratu! Acum îi «dă limbuțe»"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează