FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Sătul” de performanțe la Dinamo, Mircea Rednic vine cu sfaturi pentru CFR Cluj, „pentru că e o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 15:06

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Dinamo, locul 2 în play-out, a vorbit la conferința de presă de azi despre CFR Cluj, echipă care tocmai a câștigat al doilea titlu la rând în Liga 1. 

„Puriul” îi sfătuiește pe oficialii ardeleni să bage serios mâna în buzunar, dacă vor să se califice în grupele unei competiții europene. 

„E o echipă echilibrată, cu multă exprienţă, cu o conducere foarte bună, era normal să ia titlul, pentru că celelalte echipe nu au fost constante nici în joc, nici în rezultate şi CFR a câştigat campionatul pe merit.

Eu cred că se va întări, dacă vrea să aibă vreun rezultat sau să se gândească să ajungă în grupele Europa League, mai mult ca sigur că trebuie să se întărească.

Pentru că e o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru. Aţi văzut ce s-a întâmplat şi cu CFR, cu Viitorul şi cu Steaua. Dacă vrem să avem rezultate şi în Europa, mai mult ca sigur că şi CFR-ul va trebui să se întărească. Şi cred că o va face, pentru că are bani. 

Clujenii au fost eliminați de Malmo, apoi de campioana Luxemburgului. Deci dacă vor în grupele Europa League, atunci trebuie să se întărească”, a spus Rednic, la conferința de presă.  

În ediția precedentă din preliminariile Ligii Campionilor, CFR Cluj a fost învinsă de Malmo în turul II, scor 1-2 la general.

Ulterior, CFR Cluj a fost învinsă de Dudelange, campioana Luxemburgului, în play-off-ul Europa League, 2-5 la general. 

Vezi și: EXCLUSIV George Țucudean, declarații tari despre Dinamo: „Jur că nu știu 5 titulari de acolo” + sare în apărarea lui Ionuț Negoiță

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  14 Mai 2019, 21:34

Chiar ca pacaleala,daca te-ai clasat pe locul... 10!

poison
poison  •  14 Mai 2019, 16:51

Are dreptate. In primul rând CFR are un lot îmbătrânit. In al 2-lea rând mijlocasii sunt anemici. Le trebuie 3-4 transferuri ca să aibă șanse pt grupele EL.

reddogsv
reddogsv  •  14 Mai 2019, 16:38

Ironie de *** marca gsp.....! Ce are *** cu Prefectura?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează