FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO FĂRĂ ANTRENOR

Mircea Rednic şi-a dat demisia prin telefon!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2009 00:00

Mircea Rednic i-a informat pe șefi că nu va mai reveni azi în România după weekend-ul petrecut alături de familie în Belgia. “Puriul” a discutat telefonic cu acționarii, anunţîndu-i aseară că demisionează şi a lăsat cale liberă numirii lui Ovidiu Sabău.

“Am nişte principii şi nu pot să mă abat de la ele. Dacă n-aveţi încredere în mine, faceţi ce vreţi”, le-a comunicat Rednic, care a înţeles că la Dinamo nu se va produce nici acum curăţenia în lot pe care antrenorul o dorea în această vară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
senateo
senateo  •  15 Iunie 2009, 21:40

Rednic nu poate face fata presiunii psihice din Liga I. Sa ii uram succes peste hotare.

 •  15 Iunie 2009, 21:08

Intr-un razboi daca soldatii nu executa ordinul comandantului...atunci ori comandantul nu s-a facut inteles...ori comandantul nu este bun...in orice situatie razboiul este pierdut...asa ca adio comandante...lasa locul altuia...nu te mai erija si nu te mai prefa ca tu n-ai nicio vina...ca ai destule...!

 •  15 Iunie 2009, 14:16

bravo mah microbistule!aplauze la scena deschisa pt caini.au reusit imensa performanta de a termina pe 3.dupa ce k aproape tot campionatul nu-si mai incapeau in ghete de importanti ce erau..acolo p primu loc....mai bine uita-te in curtea ta si lasa p altii in pace.dak esti frustrat...tine pt tine.hai pa

Vezi toate comentariile (20)
Comentează