FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic și două declarații TARI din conferința de azi: „Vrem un lot puternic pentru că avem obiective mari” + cum i-a „înțepat” pe fanii lui Dinamo

Mircea Rednic // FOTO: GSP
Mircea Rednic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 15:32

Mircea Rednic, 56 de ani, antrenorul lui Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă, partida pe care echipa sa o va juca vineri, pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna, în etapa a 4-a din play-out. 

„Avem un moral bun după ultima victorie și sperăm să câștigăm cele trei puncte. Ne interesează mai puțin situația adversarelor, important e să ne facem jocul nostru. Vor mai fi 2-3 schimbări, voi da șanse tuturor jucătorilor. Cei care vor intra trebuie să-mi demonstreze că merită să fie aici și din sezonul viitor.

Vrem să facem un lot puternic pentru că avem obiective mari. Nu putem spune că nu mai avem emoții privind retrogradarea, dar sper să nu fie cazul”, a prefațat Rednic meciul, în cadrul unei conferințe de presă. 

Rednic: „Fanii să nu stea doar pe facebook”

Ulterior, Rednic a făcut tot posibilul să mobilizeze latenta masă a fanilor dinamoviști în perspectiva meciurilor din această primăvară. În continuare, Dinamo are asistențe ridicole la meciurile din „Ștefan cel Mare”. 

„Nu ne simțim bine fără spectatori. Am fost la Ploiești, la Petrolul - U Cluj și am văzut cât contează sprijinul suporterilor. Fanii ar trebui să se gândească că e o situație delicată și avem nevoie de ei. Știu că nu le e ușor pentru al doilea an în play-out, dar nu pot sta doar pe facebook și pe comentarii”, a declarat antrenorul dinamoviștilor. 

Rednic a anunțat, de asemenea, că echipa va disputa toate meciurile pe Arena Națională începând cu sezonul viitor. Detalii, AICI!

Vezi și: Dinamo, șanse mari să rezolve deja primul transfer important pentru sezonul viitor: „Vorbește tot timpul cu Luana, mă tot amenință că vine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ivssalak
ivssalak  •  04 Aprilie 2019, 16:46
Postat de allez_lfc pe 04 Aprilie 2019, 16:35

Te faci de râs în mod voluntar? Ori visezi ce spui, ori gândești cu călcâiul!!! Tu ești mai rău ca hoțul care strigă hoții. Individ mai patetic și jalnic ca tine nu există pe internet.

gresesti,el se face de ras involuntar,daca-i prost ce-i ceri?

allez_lfc
allez_lfc  •  04 Aprilie 2019, 16:35
Postat de alexandru.popescu pe 04 Aprilie 2019, 16:05

Are dreptate cu postacii rinisti.. astia stau toata ziua pe gsp si fac propaganda stupida in loc sa-si vada de retrogradare.

Te faci de râs în mod voluntar? Ori visezi ce spui, ori gândești cu călcâiul!!! Tu ești mai rău ca hoțul care strigă hoții. Individ mai patetic și jalnic ca tine nu există pe internet.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Aprilie 2019, 16:06

Are dreptate Mircea, fanii ar trebui sa vina la stadion, chiar daca e playout. Am avut jucatori in lot si inca avem jucatori care se demoralizeaza destul de usor. Intrii altcumva pe teren stiind ca ai suporterii aproape chiar daca faci un meci mai prost. Acum vine si vremea buna, chiar merita mers si vazut meciul pe viu. Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează