FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic și ultimele detalii despre Dinamo: „Doar ei doi nu sunt în lot!”» De ce nu și-a primit salariul: „Eu am făcut 11p, Bratu 10. Nu meritam banii”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 12:01

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Poli Iași, de luni, și a dat cele mai noi detalii despre jucătorii aduși în această iarnă.

  • Dinamo - Poli Iași se joacă luni, de la ora 20:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Venim după o perioadă grea de pregătire, dar utilă. Totuși nu mi-a ajuns perioada de pregătire. Pentru acest meci, toți jucători sunt apți. În afară de Ionuț Șerban, care e răcit, toți sunt în lot, chiar și cei nou veniți. Mai puțin Alexander Christovao, care are acea suspendare și vom vedea ce poate face. (Detalii AICI). Șerban a intrat în pregătire cu echipa. Pesici încă nu. El mai poate pleca.

Suntem pregătiți să luăm cele trei puncte cu Iași . La antrenamente e spectacol, entuziasm. Dar trebuie să vedem ce va fi în meci. Jucăm cu o echipă bine organizată.

Eu zic că e un nou început pentru Dinamo. Din acest moment, responsabilitatea îmi aparține mie în întregime. Nu e imposibil să ajungem în play-off. Trebuie să câștigăm toate meciurile pentru a spera la asta. Trebuie să câștigăm cele cinci meciuri și vom vedea ce va fi. Nu depinde doar de noi”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Mircea Rednic: „Încă nu merit să primesc salariu”

Mircea Rednic a vorbit și despre implicarea financiară la Dinamo și a spus că va încasa salariu atunci când echipa va juca mai bine.

„Dacă e nevoie, mă implic financiar. Era o perioadă grea pentru club și m-am oferit eu să ajut. După trei săptămâni mi-au dat banii înapoi.

Îmi voi lua salariul când va începe echipa să câștige. Am avut rezultate slabe și nu meritam să iau salariu. Bratu a făcut 10 puncte, eu 11. Deci nu meritam să iau banii. Ionuț Negoiță este alături de echipă în continuare. Chiar ieri am vorbit cu el. Din punct de vedere tehnic, am mână liber”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează