FOTBAL  »  Superliga  »  CINE FACE LEGEA PRINTRE AZERI?

Mircea Rednic: "Sînt pe primul loc în Azerbaidjan şi mă simt minunat aici"

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Mircea Rednic tocmai ce-a ajuns lider în prima divizie din Azerbaidjan, după ce echipa sa, Khazar Lankaran, a întrecut cu 1-0 pe Nefchi Baku, ce ocupa prima poziţie. Formaţia "Puriului" e pe locul 1 după 7 etape graţie reuşitei atacantului Diego Ruiz, din minutul 87, fost jucător la CFR Cluj. La cîteva minute după meci, Rednic a oferit un interviu pentru gsp.ro.

- Domnule Rednic, cum v-aţi adaptat în Azerbaidjan?

- Trăiesc fiecare meci la intensitate maximă şi sînt concentrat foarte mult pe fotbal. N-am venit aici pentru turism, dar pot să vă spun că oraşul e drăguţ, iar viaţa de aici este civilizată. Şi nivelul fotbalistic este mai ridicat decît mă aşteptam. Nu mai vorbesc de baze de pregătire, cel puţin a noastră e de 5 stele.

- Cum a fost la derby?

- E un fel de Dinamo - Steaua de la noi. Meci pe muchie de cuţit, iar în tribune am avut 20.000 de oameni. Joc cu stadionul plin, spre deosebire de amicul Andone, care văd că tot cheamă fanii în tribune. Publicul ne-a împins de la spate, este foarte cald. Am avut şi inspiraţie, în sensul că l-am introdus pe Ruiz în minutul 82 şi peste nici 5 minute a înscris. Acum sînt <pe cai mari> aici, mă simt minunat.

- Nu e prea puţin pentru dumneavoastră? Mă refer la campionatul azer.

- Nu, deloc. Este o etapă în cariera mea, este o experienţă utilă. Aveam nevoie să mă îndepărtez puţin de România. Cine ştie?! Poate o să mă întorc cînd toată lumea se va aştepta mai puţin.

- V-aţi făcut o adevărată colonie din Liga 1 la Lankaran.

- Da. Pe lîngă Ruiz, mai este Parks, care e golgeterul echipei, apoi cîţiva români precum Arbănaş, Doman, Iordache. Şi vreau să mai aduc. Răspund bine la antrenamente, la meciuri, lumea e mulţumită de ei aici.

- De Dinamo ce părere aveţi?

- Le urez "cîinilor" tot binele din lume şi sănătate cît încape. Ar trebui să se pună la discuţii, să găsească o cale de comunicare, întrucît am văzut că sînt divergenţe între antrenor, fani, conducere, iar acest lucru nu are cum să ajute pe Dinamo. Iar daţi satisfacţie şi îi faceţi mai puternici pe rivali şi nu se merită! Toată lumea ar trebui să fie mai ponderată în declaraţii în Ştefan cel Mare şi atunci va fi mai linişte şi mai bine.

 

Transmite-i un mesaj de încurajare antrenorului Mircea Rednic!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
marius_red_dog
marius_red_dog  •  26 Septembrie 2010, 17:16

respect nea mircea

aldo_m
aldo_m  •  26 Septembrie 2010, 14:54

aveam nevoie de MIRCEA REDNIC ,cand a cerut sa faca curatenie n-a fost lasat ,a fost sapat de dinu de talnar si andone sta mereu la presiune ,AVEM NEVOIE DE MIRCEA REDNIC

chivumaria
chivumaria  •  26 Septembrie 2010, 10:19

felicitari nenea mircea va asteptam la dinamo cand vreti sa reveniti acasa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează