FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Mircea Rednic susține decizia șefilor de a tăia salariile la Poli Iași: „Nu vreau bani nemunciţi”

Mircea Rednic, antrenor Poli Iași
Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 14:42

Antrenorul Politehnicii Iași, Mircea Rednic, este de acord cu măsura luată de conducerea clubului, care va acorda în perioada stării de urgenţă doar 500 de euro pe lună fiecărui angajat, indiferent de retribuţiile din contract.

Mie nu îmi plac banii nemunciţi! Nu am luat nicio compensaţie de la niciun club când am plecat, cu o singură excepţie, în Arabia Saudită, de la un club foarte bogat. Acum, dacă nu prestăm nicio activitate, nici măcar nu ne antrenăm, e normal să nu fim plătiţi. De aceea, consider normală decizia conducerii" a spus tehnicianul.

Unii fotbaliști, nemulțumiți

El s-a referit și la pulsul fotbaliștilor: „La început au fost mai mulţi nemulţumiţi. Am mai discutat cu ei, au mai vorbit între ei, lumea începe să înţeleagă. Mai sunt câteva voci răzleţe care nu sunt de acord cu decizia.

Tensiuni la Poli Iași după reducerile salariale: „E un abuz! Nu e normal să decidă unilateral”

Culmea, dintre cei care nu prea ne ajută! Asta în timp ce jucătorii experimentaţi, Frăsinescu, Cristea și Mihalache, care sunt și la final de contract, au înţeles imediat situaţia. Îi felicit pentru atitudine!"

7 500 de europe lună va pierde Mircea Rednic, care are la Poli un salariu lunar net de 8 000 de euro

VIDEO. Reguli coronavirus

Citește și alte știri despre Liga 1:

Un titular de la CFR Cluj, declarații controversate după ce l-a refuzat pe Becali: „Dacă n-aveam școală, 100% semnam cu FCSB!”

Ce se întâmplă cu salariile la Craiova » Sorin Cârțu a făcut anunțul, după ce FCSB și alte rivale au înjumătățit contractele

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează