FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 0-0

DINAMO - VOLUNTARI 0-0 // Mircea Rednic trage concluziile unui sezon dezastruos: „Bine că n-am retrogradat. Dacă nu schimbam în iarnă...”

Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo în octombrie
Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo în octombrie

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 23:09

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a trasat, imediat după remiza cu Voluntari, 0-0, concluziile sezonului în care câinii au terminat pe cel mai slab loc din istorie, locul 9 (locul 3 în play-out). 

„Prima repriză a fost echilibrată. N-am avut oportunități, cu excepția semi-ocaziei lui Montini. În rest, n-am creat probleme adversarilor. În repriza a doua am riscat mai mult, am avut ocazii, păcat că n-am marcat. E greu să joci în atmosfera de aici, a fost un meci fără miză. E greu să jucăm în situația aceasta. 

E un an negativ din punct de vedere sportiv, n-avem ce să zicem. Ne doream mai mult, dar bine că n-am retrogradat. Dacă n-aș fi schimbat și aș fi rămas cu aceeași jucători de la început... Mi-am dat seama că riscam să ne batem la retrogradare și am schimbat. Ce voiați să fac? Dacă terminam pe primul loc în play-out se schimba ceva? Trebuie să uităm mai repede acest sezon și să ne pregătim pentru următorul”, a spus Rednic, la Look Sport.

150 de faniau fost pe stadionul Dinamo la meciul cu Voluntari

„Lucrăm pentru sezonul viitor, avem alt buget, a trebuit să mă adaptez. Jucătorii care au plecat n-au plecat cu mâna goală. Au plecat cu multe salarii. Acum ne pregătim și ne axăm pe sezonul următor. Vor veni sigur 5 jucători până la începutul pregătirii” Mircea Rednic, antrenor Dinamo  

Citește AICI cronica partidei Dinamo - Voluntari 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
suporterucv
suporterucv  •  01 Iunie 2019, 13:10

Acest ”mare” caracter si antrenor Rednic se face vinovat de prima retrogradare a Craiovei in 2005 !!! Cei care sunt din Craiova si au fost aproape de fenomen stiu despre vorbesc....Sa nu se intample la fel si cu Dinamo !! Aceeasi reteta a avut-o si atunci la noi...dadea afara tot si aducea mereu altii, pana cand corabia s-a scufundat. Dar el a avut grija inainte sa sara din ea ...altii si-au luat rusinea !!

fibra
fibra  •  01 Iunie 2019, 09:59

Daca terminai pe primul loc te laudai peste tot ce mai meritai sa joci in play-off si luai si campionatul ca e usor sa dai din gura,asa nu ai loc de intors.

andy2008
andy2008  •  01 Iunie 2019, 09:38

Cu bucurie anunt ca Rednic e cam ramolit.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează