FOTBAL  »  Superliga  »  DISCURS

Rednic e din nou nemulțumit: „Chiar nu mai există respect pentru UTA?”

Mircea Rednic / foto: Raed Krishan
Mircea Rednic / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 15:29 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 15:56

Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, e nemulțumit de programul echipei lui, și anume că joacă acasă doar vinerea sau lunea. Arădenii joacă joi cu Farul, într-o restanță din etapa #5 din SuperLiga.

  • UTA - Farul are loc joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

La fel ca înainte de meciul cu Rapid, scor 2-2, când se plângea de faptul că joacă vineri, după pauza pentru echipele naționale, Rednic e din nou nemulțumit de program.

Se știe unde joacă naționala României împotriva Israelului
Israel - România
Se știe unde joacă naționala României împotriva Israelului

Mircea Rednic: „Chiar nu mai există respect pentru UTA?”

„Văd că suntem programați acasă numai vinerea (Rapid) și lunea (cu Dinamo, Oțelul), în condițiile în care jucăm la Oradea, pentru că la Arad se înlocuiește gazonul. Noi stăm și aplaudăm deciziile LPF și FRF. Chiar nu mai există respect pentru UTA și pentru suporteri? Oamenii ar veni, dar lucrează, merg la serviciu. 

De ce nu primim meciuri acasă sâmbăta sau duminica? Dar nu am voie să mă enervez, treaba mea este să antrenez”, a declarat Mircea Rednic, ironic în ultima parte a declarației, după ce „Puriul” a avut atacuri la adresa mass-media și l-a susținut pe Alexandru Meszar, conducătorul fără funcție de conducere al arădenilor.

Întâlnim echipa campioană, cu un lot bun, omogen, cu jucători care pot să facă diferența, cum sunt Budescu sau Louis Munteanu, chiar dacă acesta trece printr-un moment greu. Acum se concentrează pe campionat, atunci (n.r. când a fost amânată partida) a fost un ajutor pentru ei, noi ca și club am fost înțelegători. Numai alții nu apreciază.

- Mircea Rednic, antrenor UTA

VIDEO. Budescu, înainte de UTA - Farul: „Trebuie să fim atenți, chiar dacă ei sunt într-o situație dificilă în clasament”

Citește și: 

UTA începe „turul României” » Cum vrea Rednic să îl surprindă pe Hagi
UTA
UTA începe „turul României” » Cum vrea Rednic să îl surprindă pe Hagi
Imagini spectaculoase: stadionul de 14 milioane din SuperLigă aduce a câmp de luptă!
STADION
Imagini spectaculoase: stadionul de 14 milioane din SuperLigă aduce a câmp de luptă!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează