FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Mircea Sandu analizează lupta dintre Steaua şi ASA: "Şanse ZERO pentru grupele UCL"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 17:07

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, nu crede că viitoarea campioană a României va reuşi să pătrundă în grupele Ligii Campionilor, indiferent cine va cîştiga titlul, Steaua sau ASA Tg. Mureş.

" Steaua e în derivă, nivelul de joc al fotbaliștilor e îngrijorător atît pentru ea, cît şi pentru echipa naţională. De mult nu am mai văzut Steaua în meciuri consecutive cu jucători ieşiţi din formă. Tg. Mureş are o forţă foarte bună, dar şi experienţă.

După cum joacă, Tg. Mureş are mai multe şanse să evolueze în Champions League, dar după palmares şi valoarea individuală a jucătorilor ar trebui Steaua. Pînă la urmă, în teren se decide. Nu cred însă că vom pătrunde în grupele Ligii Campionilor, nici dacă va fi Steaua, nici dacă va fi Tg. Mureş campioană", a declarat Mircea Sandu, conform Mediafax.

Campioana României va avea de trecut trei tururi preliminare pentru a putea intra în grupele Champions League. Steaua ar fi cap de serie în toate cele trei runde, în timp ce ASA s-ar afla în urna a doua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
bobbytza42
bobbytza42  •  18 Mai 2015, 23:36

bobbytza42
bobbytza42  •  18 Mai 2015, 23:32

*** nu pricepeti o data pentru totdeauna ca ASA nu va fi nici retrogradata si nici exclusa din cupele europene?chiar atat de *** puteti fi sa nu judecati macar atata?de ce nu ati strigat asta dupa ce Becali a ajuns la puscarie?acolo era clubul implicat in mod direct prin Teia Sponte....sau atata de scurta va este memoria?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1641150306129882
Constantin Curca  •  18 Mai 2015, 21:51

Vezi toate comentariile (21)
Comentează