FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Mircea Sandu: "Comisia de Disciplină a fost sesizată şi va lua măsurile necesare împotriva echipei FC Argeş"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, spune că a sesizat deja Comisia de Disciplină pentru a lua măsuri în cazul echipei FC Argeş.

"Nu vă pot spune decît că am propus ca să fie sesizată Comisia de Disciplină în privinţa acestui caz şi să ia măsurile necesare împotriva echipei FC Argeş. Comisia se va pronunţa, dar nu ştiu ce sancţiuni se pot lua. Sînt sancţiuni foarte dure", a spus Mircea Sandu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
 •  23 Aprilie 2009, 19:20

astia care vorbesc de arges si retrogradare sunteti praf, vorbiti de hotii dar sunt curios cati ati vazut meciurile argesului sa-mi spuna si mie "hotiile". exista un mare "daca", si daca e vinovata sa plateasca, dar sa ma ia cateva cluburi dupa ei in B, (ups, s-ar putea sa fie chiar ale voastre, sa vad atunci cum tipati)

mit70
mit70  •  23 Aprilie 2009, 09:09

este suparare mare la frf si culmea se judeca deja echipa care trage ponoasele patronului,dar dl Sandu nici ca are treaba''cu prabusirea mafie din fotbal.Demisia este prea putin ptr el deoarece sub ,,buna''conducere de doua decenii fotbalul s-a prabusit sub presiunea banului.Oamenii care-l sustin toti fara rusine au avut interes altul decat jocul.Rezultatele se vad, oameni precum Becali tin prima pagina chiar daca toata lumea stie ce a facut si acum este ,,eroul'' unora si nu pot intelege cum?

 •  23 Aprilie 2009, 07:59

Mircea Sandu daca nu ar fi fost desfintate C.A.P-urile ar fi fost un excelent manager ,probabil sef de atelaj,in comuna natala 30 decembrie.Oare fiica la impins la consumul necontrolat de hasis!305

Vezi toate comentariile (51)
Comentează