FOTBAL  »  Superliga  »  MIRCEA SANDU LA 70 DE ANI

EXCLUSIV / VIDEO Patronul de club pe care Mircea Sandu îl vrea șef la FRF: „Nu cred că l-au băgat Serviciile. De un astfel de om e nevoie”

Articol de , , , - Publicat marti, 25 octombrie 2022 12:04 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 12:39

Mircea Sandu, ajuns la 70 de ani, spune în interviul pentru Gazeta Sporturilor că e nevoie în fruntea Federației de cineva care vine din mediul privat și rostește numele noului acționar al Rapidului, Dan Șucu.

VIDEO Mircea Sandu îl propune pe Dan Șucu la șefia FRF

- Vedeți un om capabil să-l bată pe Burleanu? 
- Bineînțeles! 

- Pe cine? 
- N-am niciun personaj anume, care s-ar ambala suficient, cred că de teamă. 

- Iordănescu?
 - Nu se mai bagă. Puiu are 72 de ani. Nu ne mai puneți la socoteală pe noi, ăștia de peste 65 de ani. Pe Iordănescu poate-l consultă Edi din punct de vedere tehnico-tactic, organizatoric și așa mai departe. Mi-aș dori ca șef al FRF pe cineva care să nu fie impus de Servicii sau de partide. Aș vrea să fie cineva, chiar dacă nu-i fost fotbalist, care vine dintr-un mediu privat. 

- Aveți vreun exemplu?
- Uite, cum e Dan Șucu. Nu cred că l-au băgat Serviciile pe Șucu la Rapid. Sper că a venit omul cu afacerea lui, cu banii lui. Cel puțin așa văd. Un astfel de personaj. Eu cu Șucu, cu domnul Șucu, că n-avem glume, am încercat acum vreo 3-4 ani să preluăm baza din Regie, a Sportului Studențesc. 

Patronul de club pe care Mircea Sandu îl vrea șef la FRF: „Nu cred că l-au băgat Serviciile. De un astfel de om e nevoie”
Dan Șucu (59 de ani) și Diana (48) formează un cuplu din aprilie 2007 // FOTO Instagram

- Și ce s-a întâmplat?
 - El are doi băieți care joacă fotbal, cuminți, liniștiți, nu-i știe lumea. Am fost la Mac Popescu, la Arhitectură, și era încântat să poată să vină cineva și să investească în acea bază. Domnu Șucu a spus: „Pe mine nu mă interesează stadionul mare". A vrut terenul din spate, că face nocturnă și că bagă 400.000 de euro și zece ani să aibă terenurile la dispoziție. Chiria evaluată la 40.000 pe an. Dar jurista de acolo am înțeles că s-a opus și omul s-a schimbat. Și-așa a ajuns că cumpere două baze la Constructorul și Coresi și a făcut investiții. De un astfel de om e nevoie la Federație. Dacă vii la FRF să câștigi bani, mai bine nu! Nu-l propun neapărat pe domnul Șucu, dar e ultima noutate care a apărut în fotbal.

Citește și: 

Drama lui Mircea Sandu: „Mă lupt cu al treilea cancer” » Momentul când a început să plângă în timpul interviului pentru Gazetă

Stadionul Rapidului, primul din România care va purta numele unui sponsor privat! Compania a câștigat licitația pentru 3 milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
emil1986
emil1986  •  26 Octombrie 2022, 18:41

Nu crezi ca l-au bagat serviciile pe Sucu la FC R??!!!! Ce naiv esti, cateodata, nasule! SAu poate ca asa vrei sa pari.

traian_v
traian_v  •  25 Octombrie 2022, 21:55
Postat de IonSaliu pe 25 Octombrie 2022, 19:27

Sorry, axiomatic one! “Calificarea” principală se numea “PILE”. Securitatea “angaja” la ONT. “Cunoştinţe de limba engleză, franceză” nu au făcut pentru mine decât să fug din Ţara lui Culai Ceauşescu. Engleza mi-a servit însă bine mai mult de 30 de ani in US of A. Vezi şi saliu.com

Ok, inseamna ca esti familiar si cu expresia "smart a$$".

IonSaliu
IonSaliu  •  25 Octombrie 2022, 19:27
Postat de traian_v pe 25 Octombrie 2022, 17:02

Cunostinte de limba engleza, franceza si germana. Sau macar doua dintre ele. Si trebuia sa fii un barbat sau femeie relativ aratos/aratoasa, nefumator. Si uneori te mai intreba cate un baiat cu ochi albastri daca ai vazut ceva suspect la X sau Y.

Sorry, axiomatic one! “Calificarea” principală se numea “PILE”. Securitatea “angaja” la ONT. “Cunoştinţe de limba engleză, franceză” nu au făcut pentru mine decât să fug din Ţara lui Culai Ceauşescu. Engleza mi-a servit însă bine mai mult de 30 de ani in US of A. Vezi şi saliu.com

Vezi toate comentariile (15)
Comentează