FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Mircea Sandu: "Mi s-a spus de la DNA Piteşti că mai sînt şi alte persoane implicate în acest caz"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a aflat de la DNA Piteşti că există şi alte persoane implicate în scandalul de corupţie din fotbalul românesc, dar încă nu li se va dezvălui numele.

"Mi s-a spus de la DNA Piteşti că sînt şi alte persoane implicate, dar încă nu li se pot menţiona numele. În orice caz, se spune cu cine s-a colaborat şi că principiul de nevinovăţie în cazul celor implicaţi se aplică", a spus Mircea Sandu la B1TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  28 Aprilie 2009, 00:26

nu ti-a spus nimeni nimic mincinasule,tu esti urmarit.Tu vorbesti cu oameni pe strada despre pariuri(mai bine zis esti fluierat si huiduit),la DNA vei da declaratii.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Aprilie 2009, 22:57

pai....prunea, e evident. poate si lupescu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează