FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Stoenescu se simte umilit de actualii jucători şi conducători ai "cîinilor": "Noi am scris istoria frumoasă a clubului! Cu voi mi-e ruşine"

Mircea Steoenescu, ex-preşedinte Dinamo +1   FOTO
Mircea Steoenescu, ex-preşedinte Dinamo

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 22:09

Fostul preşedinte al clubului Dinamo, Mircea Stoenescu, a lansat un atac extrem de dur împotriva jucătorilor, antrenorilor şi oficialilor clubului alb-roşu.

După ce "naţionala" de tineret a Danemarcei a umilit-o pe Dinamo în ultimul meci amical din cantonamentul din Turcia cu 7-1, un fost dinamovist sare la gîtul "cîinilor". Este vorba de Mircea Stoenescu, 71 de ani, cel care a cîştigat ca jucător cu Dinamo de două ori titlul naţional şi o Cupă a României.

"Sînt extrem de «satisfăcut» de rezultatul uluitor obţinut de Dinamo în faţa unor copii. Este ruşinos şi scandalos ce se întîmplă la Dinamo! Văd declaraţiile domnului Teja, că Danemarca U21 s-ar bate la titlu în România. Domnule Teja, dumneavoastră la ce vă bateţi, acum?! Treziţi-vă la realitate şi nu mai faceţi declaraţii penibile, că rîde lumea de noi! Este umilitor să mănînci bătaie la un asemenea scor! Noi am scris istoria frumoasă a clubului! Mi-e ruşine cu voi!", spune Stoenescu pentru Gazetă.

"O bătaie de joc şi-un amatorism!"
Acesta a continuat atacurile către dinamovişti: "Sînt dezamăgit de tot ce se întîmplă la acest club, şi asta v-o spune unul care trăieşte alături de Dinamo din 1953, cînd alţii nu erau nici în proiect să se nască! Ne-au minţit pe toţi cu acest New Dinamo, dar nu s-a realizat nimic. M-am săturat deja pentru că este o bătaie de joc şi-un amatorism cum rar mi-a fost dat să întîlnesc! Nu ştiu cum îl cheamă pe patron.... Negoiţă parcă? Domnule Negoiţă, ce faceţi dumneavoastră la acest club? N-am relaţii tangenţiale cu dumnealui, dar este scandalos ce a făcut din acest club. La fel şi subalternii săi, salariaţii. Ei ce fac?! Sînt mîhnit şi supărat, trebuie să vă treziţi!".

"Sîntem într-o situaţie penibilă"
După ce-a pus ghetele în cui, Mircea Stoenescu a fost arbitru timp de 6 ani, iar în 1999 a devenit preşedintele dinamoviştilor. "Văd acum pe la televizor că toată lumea vorbeşte de Dinamo şi abia aşteaptă să se întoarcă în ţară să meargă să-i întîmpine. Nu înţeleg pentru ce faceţi chestia asta? Ei trebuie să se ducă direct pe apa Dîmboviţei, să nu-i vadă nimeni, că e un dezastru ce fac ei acum! Noi stăm să-i întîmpinăm pe unii care fac istoria de rîs, care iau şapte goluri de la nişte puştani?! Am un mare regret că Dinamo a ajuns într-o situaţie penibilă şi nepermisă", mai punctează acesta.

"Mă aşteptam de la bunul meu prieten Cornel Dinu să iasă mai virulent şi să critice ceea ce nu e în regulă la Dinamo! Trebuiau distruşi toţi înaintea acestui rezultat ruşinos din istoria clubului" (Mircea Stoenescu, ex-preşedinte Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
geo.b.
geo.b.  •  26 Ianuarie 2015, 20:28

In mare parte sunt deacord cu ce ati afirmat,doar ca atunci cand spuneti ca : "Dinamo a ajuns într-o situaţie penibilă şi nepermisă",amintiti va rog pe cei ce au dus clubul in aceasta situatie,adica in "groapa", de cei trei gropari Turcu,Borcea si mai ales Badea.Acela pe care cica nu-l cunoasteti cum il cheama ["Nu ştiu cum îl cheamă pe patron.... Negoiţă parcă? "} el incearca sa o scoata pe Dinamo de acolo de unde a fost lasata,de acesti trei gropari.Nu va mai prefaceti ca nu stiti.

loritzu
loritzu  •  26 Ianuarie 2015, 15:57

Daca asta de acum e Dinamo inseamna ca am tinut cu Dinamo Zagreb pana acum ... cum e posibil sa faci asa ceva ?! ...in locul lui Teja intram eu pe teren sau ii scoteam afara de pe teren si-i trimiteam acasa. Nu poti sa joci cu tricoul ala si sa te bata niste pustani cu scor de curtea scolii ....numiti un club mare de oriunde vreti voi care nu ar fi facut absolut nimic dupa asa o umilinta crunta!!?? "Sa aducem suporterii la stadion !" Turkish delight ! Si dupa aia te duci si ti-o iei cu 7 .. si acum noi ce sa facem?, sa ne inscriem la preselectie ca poate gasiti printre suporteri 2-3 fundasi care sa priceapa macar ca aia in tricouri diferite de al tau nu e bine sa-i lasi sa dea g

sdoru
sdoru  •  26 Ianuarie 2015, 13:11
Postat de alinusdinamo pe 26 Ianuarie 2015, 12:36

Iti spun eu ce faceai :daca aveai bani sa sustii un club ca Dinamo ,care de la infiintare s-a batut in fiecare an pentru locul 1,veneai ,daca nu -iti vedeai de treaba.Nu preluai Dinamo ca sa iti bati joc de aceasta echipa,de istoria ei,de suporterii ei,sa fim batuti cu 6-1,7-1,sa nu emitem nici o pretentie in meciurile cu steaua(sa se puna doar problema scorului),sa aduci niste jucatori de tot rasul (singurii care accepta salariile pe care le ofera negoita).Cat o mai tineti langa cu fostii ?Pt.stiinta ta -si atunci cand au venit ei era aceiasi situatie:fostul(ianul)furase tot,echipa era formata din juniori,si totusi au construit o echipa in 1998 care batea cu 7-0,8-0 ,marca inclusiv portarul

alinus draga: daca nu era Negoita Dinamo era desfiintata!!!El vrea sa faca un Dinamo curat din punct de vedere economic si juridic!SPRE EXEMPLU AI SA-TI CERI SCUZE PUBLIC DACA DINAMO DE ANUL VIITOR SE VA BATE CU SANSE REALAE LA PODIUM?ps. nici mie nu-mi convin rezultatele acestea negative, dar trebuie facuta aceasta curatenie!Sunt salarii mici momentan, deoarece insolventa cere acest lucru!Vedem ce se va intampla dupa iesirea din insolventa!HAI DINAMO, RESPECT NEGOITA!!!si sa nu uitam pe dl Anghelache care are un merit important in iesirea din insolventa cu capul sus!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează