FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea The Boss » Vlad Munteanu a devenit un capitol închis pentru Dinamo, Rednic va avea puteri de manager general

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2015 00:00

Antrenorul principal va face transferurile la echipă, alături de Negoiță

Vlad Munteanu a fost vreme de o săptămînă opțiunea numărul 1 a "cîinilor" pentru postul de director general, după plecarea lui Dinu Gheorghe. Ieri dimineață însă, așa cum a anunțat GSP.ro, situația lui s-a clarificat. Oponenții lui au învins, n-a mai fost numit!

Gazeta prezentase de zilele trecute intențiile roș-albilor de a-i oferi puteri depline antrenorului Mircea Rednic, așa cum a dorit acesta. Tehnicianul de 53 de ani precizase după victoria cu Petrolul (2-0) că poate să se ocupe și de transferuri, alături de acționarul majoritar Ionuț Negoiță. I se va da credit pe termen nedeterminat. Momentan, s-a sistat planul de a se numi un director general, rămîne să se mai discute săptămîna viitoare dacă se impune sau nu acest lucru.

"Și Rednic e prieten cu familia Reghecampf"

Dacă "Puriul" a evitat să discute despre subiect, Vlad Munteanu, care era ieri cu familia în parc, destinzîndu-se, l-a arătat cu degetul pe antrenorul-viitor manager: "S-a opus venirii mele, dar nu vreau să fac un caz din asta. Eu nu veneam să-i știrbesc lui autoritatea, ci să ajut. Nu vreau să stric atmosfera, poate îmi va sosi, cîndva, rîndul. Pentru mine Dinamo rămîne «acasă». Eu știu cine sînt, nu sînt șantajabil, n-am afaceri cu nimeni, nimeni nu mă poate influența în vreun fel sau altul".

Fostului oficial de la U Cluj i s-a reproșat apropierea de familia Reghecampf, cu un efect negativ în Ștefan cel Mare, însă Munteanu a parat: "Ar fi culmea să mi se impute asta. Așa, și Rednic e prieten cu aceeași familie, nu văd o problemă în asta".

5.000 €era salariul pe care urma să-l încaseze Vlad Munteanu în Ștefan cel Mare

6.500 €este salariul lunar al lui Rednic la Dinamo

 

Îl dă în judecată

După acuzele lui Vasile Turcu, cum că ia comisioane de la transferurile de jucători, Rednic a evitat să facă vreo declarație referitoare la cele spuse de fostul acționar. "Ne vom vedea la tribunal", a comentat antrenorul pentru GSP.ro. Cei doi au avut contre și-n 2009, în al doilea mandat al "Puriului" la Dinamo.

A "furat" banii pentru copilul lui Pașcovici?

Turcu a adus în discuție și suma de 10.000 de euro pe care i-ar fi dat-o lui Rednic cu un scop precis: "L-am împrumutat cu bani, pe care nu mi i-a dat înapoi, pentru a-l ajuta pe copilul lui Cosmin Pașcovici, foarte grav bolnav. Eu și Borcea îi dăduserăm bani, dar Mircea a vrut să ajute și el, mi-a zis că are banii blocați într-un depozit și să-i împrumut. Doar că nu i-a mai dat niciodată lui Pașcovici!". Contactat de Gazetă, fostul fundaș dinamovist a comentat: "Nu știu ce discuții sînt, dar de la Rednic n-a ajuns nici un ban la mine. Nu mă bag în scandaluri. Au făcut chetă băieții de la Dinamo după un meci, vreo 8.000 de euro, m-au mai ajutat și alți oameni, le mulțumesc tuturor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1745flo
1745flo  •  28 August 2015, 22:40

D-le Apostol, "Mircea The Boss" suna mediocru si frizeaza suburbanul! Sunt sigur ca puteati mai mult...

1745flo
1745flo  •  28 August 2015, 22:33

vad ca toata lumea e prietena cu fam Reghenkampf! Sa stie Ana ceva ce nu stim noi?:)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 August 2015, 13:42
Postat de chronic pe 28 August 2015, 10:12

pana acum doar bulan si arbitrii....exact ca toata istoria lui dinamo...sa nu uitam si de blatul cu voluntari

...da, pai daca sunt musafirii nostri, mai facem si noi una alta, ca am vazut la voi ca se pot castiga asa campionate !!! Am facut un contract si cu Deaconu......daca voi i-ati tras clapa, dupa trei campionate luate nu i-ati dat banii promisi....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează