FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi a comentat posibila înlocuire a lui Nicolae Dică cu Walter Zenga: "Deja?!"

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 23:27

Mirel Rădoi a fost prezent la înfruntarea dintre Dinamo și FC Voluntari, încheiată cu victoria gazdelor, scor 2-1. 

La ieșirea de pe stadion, fostul căpitan stelist a vorbit despre surprizele din debutul sezonului: "Începutul campionatului arată un echilibru, lucru bun din punctul meu de vedere. Asta înseamnă că diferențele dintre echipe nu mai sunt atât de mari, că cele din subsol s-au întărit. Asta ar trebui să ne bucure pe toți cei care urmărim fotbalul românesc".

Întrebat despre zvonurile conform cărora  Nicolae Dică ar urma să fie înlocuit cu Walter Zenga pe banca celor de la FCSB, Rădoi a izbucnit în râs: "Deja? Cred că batem toate recordurile negative dacă schimbăm antrenorii după prima etapă. Dați-mi voie să cred că nu este adevărată această ipoteză. Și Oprița e pe făraș, deja doi antrenori?!".

Vezi și: Gigi Becali despre Dică: "E tobă de carte, dar eu am dat 5 milioane pe doi jucători care au ieșit la pauză"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  23 Iulie 2018, 09:33
Postat de funeralii_fc_fcsb pe 23 Iulie 2018, 06:44

Aici orice e posibil, chiar și să intre Gigi pe teren ca atacant. Nu trebuie să ne mire nimic legat de această brambureala numită, parcă în bătaie de joc, FC FîCîSîBî.

Observatoare, pai daca da faliment moare si ultima ta speranta de a primi (iar) bani de la cioban ca pe timpuri. Si ramai si cu datoriile (aia la banca si aia la camatari) neplatite. Chiar asta iti doresti? Ca de la talpanica o sa vezi bani la pastele cailor chiar daca ii sprijini actiunile de intimidare la adresa comisiilor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  23 Iulie 2018, 09:31
Postat de hitman222 pe 23 Iulie 2018, 05:46

Care Steaua ma prostea, e articol despre fcsb ul becalian.

Intr-adevar, nu vrem sa fim confundati cu echipa de amatori din liga 4 (forever) careia i-a dat acdemia r cu terenul in cap de 3 (trei) ori la rand! Ma refer la echipa 3 in 1, echipa De 3 (la 1) ori femeie. V-a facut academia r "femeia" lor! Chiar nu vrem sa fim confundati cu ei.

submarina
submarina  •  23 Iulie 2018, 08:35

Radoi s-a bucurat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează