LIGA 1  ·  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Mirel Rădoi a dat verdictul! Care e principala favorită la titlu + Prima reacție despre realegerea lui Burleanu: "Asta mă interesează"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 20:17

Mirel Rădoi, 37 de ani, o vede pe FCSB favorită la titlu, chiar dacă echipa lui Nicolae Dică s-a încurcat ieri, la Ovidiu, unde a remizat cu Viitorul, scor 2-2.

" Lupta la titlu e foarte echilibrată. Primele trei echipe au șanse la titlu. Evident că Steaua pleacă drept favorită, chiar dacă aseară s-a încurcat. Chiar dacă CFR bate azi, tot Steaua e principala favorită", a zis Mirel Rădoi.

Directorul sportiv de la naționala U21 a vorbit și despre alegerile de la șefia Federației Române de Fotbal: "Am stat mai departe de alegeri. Am fost imparțial. Cred că rezultatele sunt convingătoare în urma voturilor. Ce mă interesează e să am susținere, cine e președinte trebuie să-mi pună totul la dispoziție pentru a face lucruri bune. Sunt 4 ani în care noi, cei care lucrăm pentru federație, trebuie să schimbăm ceva".Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (1)
Costel Pisleaga  •  23 Aprilie 2018, 17:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1