FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mirel Rădoi a vorbit în premieră despre revenirea la FCSB » Nu uită prin ce a trecut: "Nu pot uita niciodată acea echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 18:10

Mirel Rădoi, 37 de ani, nu se dezice de FCSB, club la care a fost și fotbalist, și antrenor. Nu ar spune nu unei reveniri la formația roș-albastră, însă recunoaște că se va realiza doar în anumite condiții.

Rădoi lansează și câteva săgeți la adresa lui Gigi Becali, care i-a făcut viața grea la precedenta experiență de la FCSB, în ciuda faptului că îi este naș.

"Mi se spune că sunt un oltean încăpăţânat, pentru mine nu ştiu dacă e cea mai fericită expresie, dar am nişte principii pe care mi-e foarte greu să le încalc.

Chiar dacă vorbim despre bani mulţi, chiar dacă vorbim despre Steaua, o echipă pe care nu o să o uit niciodată, am şi eu principiile mele. Prin ce am trecut... numai eu ştiu. Mi-e foarte greu să lucrez cu astfel de oameni.

Mi-e greu să găsesc în acest moment un singur cuvânt legat de ce ar trebui să se schimbe. Probabil, dacă va fi vreodată vorba de o întoarcere, se va produce doar în condiţiile mele”, a spus Mirel Rădoi, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Mirel Rădoi a pregătit-o pe FCSB în 2015. Ca fotbalist a evoluat 8 ani și jumătate la formația lui Gigi Becali și a adunat 248 de meciuri, marcând 17 goluri. A fost de 3 ori campion al României și a câștigat două Supercupe. A participat cu FCSB în UEFA Champions League și a jucat semifinala Cupei UEFA.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
adriann_
adriann_  •  04 Iulie 2018, 19:07

Mirele, demnitatea n-are pret. Iar cea mai mare placere a ciobanului puscarias e sa umileasca oamenii, sa-si trateze angajatii ca pe slujitori etc etc. Daca te intorci vreodata la asta nu stiu cum o sa te mai poti privi in oglinda, mai ales acum, cand stii cate parale face si nasitul pentru fariseul din Pipera...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează