FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Mirel Rădoi anunță că Steaua nu se oprește pe piața transferurilor! Cine vine și cine pleacă

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 20:15

Mirel Rădoi nu este pe deplin mulțumit de jocul echipei sale din victoria cu Rubin Kazan, scor 2-1. Antrenorul Stelei a vorbit despre noile achiziții, dar anunță că roș-albaștrii mai pregătesc și alte lovituri pe piața transferurilor. 

"Sîntem mulțumiți pentru victorie. Încă suferim la relațiile de joc. Mai avem timp să le punem la punct. Sînt trasee de joc, va mai dura pînă totul se va lega mai bine.

Mai sînt cîteva zile pînă la meciurile oficiale, trebuie să găsim o formulă cît de cît de bază. Și în următoarele meciuri vor fi schimbări. Trebuie să avem un echilibru la minute jucate", a zis Mirel Rădoi la Digi. 

...despre Tudorie: "Trebuie să avem răbadare cu Tudorie, să avem grijă de el, cum îl creștem. Are potențial foarte mare"

...despre Tahar: "Tahar e un jucător care ne poate ajuta. L-am urmărit mult timp, pentru a vedea dacă se încadrează în profilul de jucător pe care îl vrem. Ne ajută mult, are agresivitatea de care avem nevoie acolo, la mijlocul terenului. Este puțin nepregătit, pentru că liga a 2-a începe mai tîrziu, el nu s-a pregătit".

...despre transferuri: "Mai putem acoperi unele posturi, nu trebuie să ne grăbim, vrem să alegem cea mai bună soluție. În momentul de față nu vă pot pronunța de posturile pe care trebuie să le acoperim, din respect pentru jucătorii mei. Căutăm cele mai bune soluții. N-avem de ce să ne grăbim".

...despre plecări: "Vom vedea ce jucători nu vor avea șanse să joace aici, le vom comunica și probabil vor pleca".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  01 Iulie 2015, 08:46
Postat de imperator_steaua pe 01 Iulie 2015, 00:20

Va salut, nu veniti dincolo ? :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

imperator_steaua
imperator_steaua  •  01 Iulie 2015, 00:20
Postat de xnread pe 30 Iunie 2015, 23:51

..ei..uitati si la procleta soartei care-i nevoita sa-si caute un viitor.. cum praslea( odinioara) merele de aur:)

Va salut, nu veniti dincolo ? :)

xnread
xnread  •  30 Iunie 2015, 23:51
Postat de khal_37 pe 30 Iunie 2015, 22:05

ortega, ia de aici: ,,Marți pe la prînz, la un semafor bucureștean, undeva prin Regie, un coparticipant la trafic, rapidist înfocat după toate aparențele, era interesat să afle dacă nu cumva Vasile Miriuță a semnat deja cu rapidul. Cum verdele întîrzia, i-am spus că nu cred c-a semnat și că bănuiesc că nici nu va semna. Traficul aglomerat al prînzului a permis și o scurtă argumentație. Cum să semneze un antrenor cu cotă cu un club care n-are nici o strategie, nu mai are jucători și nici drepturile tv de iarna trecută la dispoziție? S-a făcut verde și ne-am văzut fiecare de drumul nostru. La următorul semafor s-a stat iarăși mult și am deschis icoana cu gsp de pe ecranul telefonului. Am citit că Miriuță a refuzat rapidul și că 100% nu va fi antrenorul pasaroilor în noul sezon. L-am căutat printre mașini pe colegul de la intersecția precedentă. Nu mai era, probabil c-o luase în altă parte. Doream să-i confirm informația pe care doar o bănuiam și să-i mai spun cîteva lucruri. Că nici un antrenor cu o oarecare cotă nu se aruncă în necunoscut, oricît de ispititor ar fi brandul eapid. Că nici un antrenor nu vine acolo unde mai sînt doar patru jucători, plus eventual Pancu, dacă-și amînă retragerea. Că nimeni nu-și compromite un an din carieră la o echipă care în debutul anului trecut n-a avut nici o viziune, a ratat coplet turul, iar în iarnă a încercat la disperare să repare ce se mai poate repara. Că nimeni nu merge la un club care de mai mulți ani n-are un manager care să se p

..ei..uitati si la procleta soartei care-i nevoita sa-si caute un viitor.. cum praslea( odinioara) merele de aur:)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează