FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mirel Rădoi, cea mai sinceră reacție după problemele de sănătate ale lui Neagoe: „Eram cu soția lângă mine. M-a întrebat imediat de ce avem nevoie de asta”

Eugen Neagoe a depășit cu succes problemele de sănătate avute în meciul cu CS Universitatea Craiova
Eugen Neagoe a depășit cu succes problemele de sănătate avute în meciul cu CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 21:50

Mirel Rădoi, 38 de ani, selecționerul României U21, a comentat în această seară problemele delicate cu care antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, s-a confruntat în urmă cu două săptămâni.

Da, am văzut imaginile. Eram cu soția lângă mine și m-a întrebat imediat de ce avem nevoie de fotbal? E destul de greu, dar e vorba de pasiune”, a spus Rădoi, la TV Telekom Sport.

Mirel și Viviana Rădoi sunt căsătoriți din 2001 și au trei copii: Dennis, Ingrid şi Katie Alisha.

Eugen Neagoe, 51 de ani, a fost forțat să ia o pauză din antrenorat după clipele dificile din timpul meciului Dinamo - CS Universitatea Craiova 0-2, când, din cauza unei tahicardii ventriculare, și-a pierdut cunoștința și a fost transportat la spital. Internat timp de câteva zile la Spitalul Floreasca, starea lui Neagoe s-a ameliorat, iar acum e gata să revină pe banca roș-albilor.

Vezi și:

Surpriză la Dinamo! Florin Prunea anunță cine va pregăti echipa » Ce se întâmplă cu Eugen Neagoe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
itu52
itu52  •  01 August 2019, 10:07

„Eram cu soția lângă mine. M-a întrebat imediat de ce avem nevoie de asta” - Titlul e mult mai aproape de adevăr. Nimeni nu avea nevoie de asta. Tahicardia ventriculara degenereaza in fibrilatie ventriculara si stop cardiorespirator. În această situație fără o intervenție rapidă (în jur de 1 minut) cu un defribilator nu sunt șanse de supraviețuire. Așa am auzit la o discuție serioasă între medicii unui spital de specialitate. Neagoe a simțit că are pulsul mărit(120-250), imediat după ce și-a aruncat sacoul, dar până la defibrilator parcă a trecut prea mult timp. Poate vă mai amintiți cum s-a prăbușit Ekeng, ca secerat. Mai mult parcă am înțeles că una dintre doamnele de pe ambulanță acuza „probleme cu aparatura”. Mare ți-e puterea ... televizorului.

tristan
tristan  •  01 August 2019, 09:08
Postat de amicu pe 01 August 2019, 08:10

daca nu avea fotbal, nu-l avea pe radoi. Nu-l avea pe radoi, nu avea bani. Nu avea bani, ramanea o taranca tuta la coada vacii.

N. u înțelegi nimic... Radoi e realizat material și pe plan familial.Cariera lui de fotbalist s a incheiat și nu e musai sa urmeze și una de antrenor. Cea de antrenor e una infinit mai stresanta de la un anumit nivel. Despre asta e vb , ți am tradus sa intelegi.... ca să nu mai jignești aiurea..

amicu
amicu  •  01 August 2019, 08:10

daca nu avea fotbal, nu-l avea pe radoi. Nu-l avea pe radoi, nu avea bani. Nu avea bani, ramanea o taranca tuta la coada vacii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează