FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi descrie comportamentul surprinzător al lui Becali când a fost antrenorul FCSB: „Nu vreau să mint” + De ce n-a fost la nunta Theodorei

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 12:14

Mirel Rădoi (38 de ani) a antrenat-o pe FCSB în perioada 2015-2016 și spune că Gigi Becali, nașul său de cununie, nu s-a băgat deloc peste el la echipă, așa cum se întâmplă de câțiva ani cu antrenori ca Nicolae Dică, Mihai Teja sau Bogdan Andone. 

„Nu s-a băgat niciodată peste mine când eram la Steaua, chiar dacă vorbeam poate și două ore adunate pe zi la telefon. Fără supărare față de ceilalți antrenori, dar cred că a avut un respect mai mare față de mine pentru că era nașul meu. Nu a încercat să ducă la extrem ceea ce văd în media.  

Se vorbește că trebuie să fii abil când vorbești cu Gigi Becali, ca trebuie să-l minți. Orice ar fi, va afla adevărarul. Eu nu am încercat să fiu abil, să îl mint. Eu i-am spus orice părere am avut. Nu am fost nevoit niciodată să-l mint.  

Când era Olăroiu și jucam eu, nu era așa mare controlul, nu avea contact cu multe persoane din club. Dacă zicea el »Baga-l pe Radoi!», și Oli zicea că nu poate, că m-am accidentat, nu putea să verifice. Acum e altul controlul”, a spus Radoi la Pro X.  

Relația dintre Rădoi și Becali

Selecționerul României U21 a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu Gigi Becali și despre motivul pentru care n-a ajuns la nunta Theodorei, fiica nașului său de cununie. 

„Nu știu ce ar însemna relație înghețată. Asta era cu mult timp în urmă când i-am spus că nu vreau să răspund, că intervenea discuția despre jucători. Nu aș zice niciodată de jucătorii pe care i-am antrenat că nu sunt valoroși.  

Nu am mers la nunta fiicei lui pentru că eram în cantonament. M-aș fi dus dacă puteam. A fost episodul cu Steaua când am avut contradicții și atunci am decis să nu mai vorbim despre fotbal, pentru că ne contraziceam”, a adăugat Rădoi.

Match preview Botoșani - FCSB

Vezi și:

Pentru cine și-a rupt mâinile și picioarele Mirel Rădoi: „Steaua e în Liga 1. În ziua de salarii Armata unde era? Becali a pompat 30 de milioane de dolari în 6 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Noiembrie 2019, 18:58
Postat de albanezulvesel pe 07 Noiembrie 2019, 18:26

cainele care a stat o viatza intreaga in lantz ,chiar daca o sa fie dezlegat ,nesilit de nimeni se intoarce inapoi si asteapta sa fie legat de stapan

Așa pare. Trist. Rădoi începuse să-mi placă. Și-o fi pregărind terenul pentru o nouă descindere la FCSB, i s-o fi urât să fie respectat?! Ce oameni!

albanezulvesel
albanezulvesel  •  07 Noiembrie 2019, 18:26

cainele care a stat o viatza intreaga in lantz ,chiar daca o sa fie dezlegat ,nesilit de nimeni se intoarce inapoi si asteapta sa fie legat de stapan

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  07 Noiembrie 2019, 18:24

nu respect a avut mah, ci mai putina experienta. acum are experienta e super antrenor, face ce vrea, cand vrea muschiu' lui. ce ai experiementat tu nu s-a chemat respect, nu te imbata cu apa rece.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează