FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 0-1

Mirel Rădoi recunoaște superioritatea lui Sepsi: „Nu e o victorie meritată! Vreau să uităm ultimele 15 minute”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 23:55 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 23:58

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasare de pe terenul lui Sepsi, scor 1-0. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul clubului oltean, a recunoscut că adversarii ar fi meritat cel puțin o remiză.

Gică Hagi a recunoscut vineri că FCU Craiova ar fi meritat cel puțin un punct contra Farului. Mirel Rădoi i-a urmat exemplul, într-un week-end al fair-play-ului în SuperLigă.

Internat de urgență, Camora a plecat azi-noapte la Cluj: operat de apendicită
CFR Cluj
Internat de urgență, Camora a plecat azi-noapte la Cluj: operat de apendicită

Mirel Rădoi, după Sepsi - CS Universitatea Craiova 0-1

„O primă repriză bună din partea noastră, din păcate nu am găsit pasele potrivite în toate zonele. Sepsi a închis foarte bine. În partea secundă au ieșit mult mai deciși ei și ne-au pus în dificultate. Nu este o victorie meritată, trebuie să recunosc. Puteau marca gol sau goluri în minutele de final.

Echipa noastră poate mult mai mult, ne-am apărat mult prea jos. A părut o disperare la un moment dat. Până la urmă nu jucam cu titlul pe masă sau în cine știe ce competiție europeană. Nu trebuie să fim disperați, să coborâm și să le ținem atacanții în joc. Așa se poate întâmpla orice.

La nivel de atitudine și determinare nu poate reproșa nimeni ceva. În prima parte am părut o echipă timidă, lipsită de curaj în anumite momente. Aș fi vrut să pasăm mai mult și în zona 2 și 3. 

Eu nu pot să fiu mulțumit cu ultimele 15 minute. Vreau să le uităm și să reglăm toate problemele din acel interval. Nu a fost o posesie câștigată prin calitate de Sepsi, ci doar prin poziționare. Important este că am scăpat de acest complex numit Sepsi”, a spus Mirel Rădoi la Orange Sport.

Noi avem jocul acesta de pressing, e o risipă mare de energie. Același gen de abordare avem și la antrenament, e clar că pot să apară accidentări. Este o evaluare continuă. E clar că o să apară jucători noi meciurile viitoare
- Mirel Rădoi, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO CU FAZA. Execuția magnifică a lui Vătăjelu a decis Sepsi - CS Universitatea Craiova

Citește și alte știri din Liga 1: 

Bratu simte un „principal” din Liga 1 în pericol să fie demis: „Din ce știu, așa e”

Echipa e pe loc de play-off, dar antrenorul se gândește doar la evitarea retrogradării: „Clasamentul e conjunctural”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
doritor
doritor  •  30 Octombrie 2022, 12:15

Ce e drept Mirele si eu m-am cam rusinat de cate pase se dau intre fundasi si-n spate, dar mai cu seama de greselile nefortate nefiresti facute cand iti zici fotbalist. Totul e bine cand se termina cu... 1-0 ,sa turbeze unii comentatori.

doritor
doritor  •  30 Octombrie 2022, 12:15

Ce e drept Mirele si eu m-am cam rusinat de cate pase se dau intre fundasi si-n spate, dar mai cu seama de greselile nefortate nefiresti facute cand iti zici fotbalist. Totul e bine cand se termina cu... 1-0 ,sa turbeze unii comentatori.

legio.sud
legio.sud  •  30 Octombrie 2022, 10:47
Postat de elefterie pe 30 Octombrie 2022, 00:51

Universitatea Craiova a scăpat de complexul Sepsi, dar oare Grădinescu va scăpa vreodată de complexul Universitatea Craiova?? ... Se pare că nu, îl va urmări și la pensie!

Îl găsim pe la porțile palatului cu mâna întinsă când va ieși la pensie .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează