FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi explică unde au greșit cei de la FCSB: "Această decizie a făcut un rău echipei"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 10:58

Mirel Rădoi a fost unul dintre cei mai apreciați căpitani ai FCSB-ului. A purtat de 61 de ori banderola și acum dă verdictul cu privire la actuala formație roș-albastră.

Rădoi e de părere că s-a greșit atunci când Alibec a fost ales căpitan, văzându-l pe Pintilii drept cel mai potrivit pentru acest rol. 

"Eu cred că s-a considerat o responsabilizare mai mare a lui Alibec, dar în acelaşi moment s-a creat o problemă în vestiar. Eu cred că unicul lider poate să fie doar Pintilii. E singurul care poate aduce echilibru echipei.

E singurul care poate ţine un discurs impunător în vestiar fără a injura a da din mâini şi a da cu pumnul în masă. Eu cred că atunci nu s-a făcut neapărat un bine lui Alibec cât un rău echipei şi lui Pintilii", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sexilian
sexilian  •  25 Decembrie 2017, 23:30

ba, lasa tarla, spune ai trecut clasa a sasea?

853246084756615
Marcel Popa  •  25 Decembrie 2017, 15:07

cel mai mare capitan care a jucat toata cariera la camile.santeti de ras cu plans.dupa ce se lasa vine sa antreneze fcsb fara carnet de antrenor.mare profiesonist mirel asta.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  25 Decembrie 2017, 13:34

Radoi lasa Steaua in pace nu tot aiurea pe tema asta! Ai fost acolo in mid forțat fără pregătire si calificarea necesare, ai avut rezultate f slabe ADA ca gura mica. Msi bine înveți pt Bac sa nu te mai faci de rusine când te vor cauta cluburi precum Inter, ManU, Barcelona, Bayern! La școala si lasa-l pe Dica sa fie antrenor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează