FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi, impresionat de unul dintre jucătorii de la FCSB: "Seamănă cu Ilie Dumitrescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 17:52

Daniel Benzar a jucat doar 6 meciuri la FCSB, dintre care două ca titular. A marcat de două ori și a ajuns să fie cotat la 100.000 de euro pe transfermarkt.

Mirel Rădoi îl laudă pe Daniel Benzar, pe care îl compară cu Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai importanți jucători români.

"Dennis Man trebuia folosit mai mult în sezonul trecut, la fel cum eu cred că trebuie folosit mai mult și Benzar cel mic. De când l-am văzut la prima selecție, mă refer la Benzar, parcă l-am văzut pe Ilie Dumitrescu.

Intra mereu în acțiuni, încerca să paseze pe atacant, nu o lua de-a latul terenului. Pentru că asta la noi e boală, ca mijlocașii laterali să o ia de-a latul până ajung în partea opusă și își pierd și poziția și mingea.

În schimb, pe el, un simplu copil la 17 ani, l-am văzut cum încerca să verticalizeze și chiar dacă era cu spatele la poartă, încerca să se întoarcă, să atace. Am rămas plăcut surprins de inteligența lui. Sper să ajungă la performanțele lui Ilie Dumitrescu și să-l depășească”, a spus Rădoi, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  05 Octombrie 2017, 19:53

Seamana cu ilie dumitrescu? Adica e tot ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  05 Octombrie 2017, 19:28

Inca un junior de 50 meleoane in trupa lui Gigi?

knuty
knuty  •  05 Octombrie 2017, 19:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează