FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Mirel Rădoi, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Ei trebuie să plece”

Articol de , - Publicat sambata, 04 iulie 2020 14:33 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 14:54

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul României și fost jucător și antrenor la FCSB, le-a transmis un mesaj celor mai importanți jucători ai lui Gigi Becali.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Rădoi spune că Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan trebuie să plece cât mai repede de la echipa patronată de nașul său, Gigi Becali.

VIDEO Rădoi vrea ca vedetele de la FCSB să se transfere

Man, Tănase și Coman ar fi cazul să plece. Acum sau într-un an și jumătate maxim. Moruțan la fel. Sunt jucători care trebuie să schimbe mediul pentru că deja ajung să nu mai ofere alte lucruri decât ceea ce fac în mod obișnuit. Au realizări la nivel individual, trebuie și la nivel de echipă”, a declarat Mirel Rădoi pentru GSP.

M-am bucurat să văd la derby-ul Dinamo - FCSB mulți tineri în teren. Nu doar eu, ci și colegii mei de la loturile de juniori. Nu sunt împotriva străinilor, am jucat și eu în străinătate. Totuși, important e ca străinii care vin în Liga 1 să aducă un plus. Să nu-i aducem doar de dragul de a împărți un comision
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi: „Regula cu doi jucători U21 e bună”

- Cum priviți acele momente când un jucător eligibil regulii U21 părăsește terenul în Liga 1 după 3-5 minute?
- Nu e plăcut, dar încerc să mă pun în pielea antrenorilor. Dacă știe că n-are doi jucători U21 foarte buni sau are un senior foarte bun pe bancă, te gândești și la situația antrenorului. Poate el are obiectiv clasarea pe un anumit loc, un trofeu, evitarea retrogradării. Trebuie să acceptăm. Plus că noi nu putem impune nimic cluburilor.

- Dar v-a surprins regula cu doi jucători U21?
- Mi s-a părut bună. Acum ne-am gândit că poate ar fi bine să fie unul U21 și celălalt U23. Pentru că la unele cluburi sunt jucători care acoperă regula U21, iar apoi dispar. Așa ar avea un pas de continuitate. M-am bucurat să văd jucători tineri pentru că media de străini crescuse foarte mult în România. Noi vorbeam despre nivelul fotbalului românesc, care e în scădere. Dar nu și din cauza faptului că erau prea mulți străini? Trebuia să se intervină într-un fel sau altul.

FOTO. Imagini tari de la Astra -  FCSB 3-2 

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV A plecat de la FCSB! N-a mai suportat acuzele lui Gigi Becali: „Nu mai pot să continuu în fotbal”

Vintilă se pregătește de meciul cu FC Botoșani cu citate din Arsenie Papacioc: „Nu te teme de cei care te bârfesc”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
320714025755982
Aurelian Radu  •  05 Iulie 2020, 12:05

Se pune des intrebarea : Dece nu mai merg bine cei de la FCSB ? E simplu , s-au puturosit si au aere de vedete . Nu vedeti ca nu mai alearga dupa mige , toti vor sa dea gol, desi vad ca nu au nici o sansa , refuza sa joace colectiv ( aceasta este cea mai grea problema a lor - individualitatea ) simai e una . Toti au salarii mari , de acord dar sa se puna clauze cum ar fi : - pierd iau 50 % - fac egal 75 % - castiga 100 % Iar daca iau o cupa sa aiba bonus. (pierderile si egalurile sa se considere rebuturi ca intro intreprindere si se recupereaza de patron ), iar laude mai putine ca deja li s-a urcat la cap si s-au imbatat cu fumuri !

florar
florar  •  04 Iulie 2020, 18:41

După Ilie Dumitrescu și Rădoi vrea să de-a sfaturi lui Becali! Băi Rădoi și Ilie, nu mai bine luați voi o echipă și sfaturile le băgați acolo???? Desigur că cei mai deștepți sunt cei care dau sfaturi pe banii altora!!!

1745flo
1745flo  •  04 Iulie 2020, 18:38

Radoi spune clar ce vrea nașul sa spună! O cloaca fetidă!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează