FOTBAL  »  Superliga  »  NATURALIZARE

Mirel Rădoi se gândește la naturalizarea lui Billel Omrani și a lui Dumitru Cardoso: „O să avem o discuție la nivel de Federație”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 09:08

Billel Omrani (26 de ani) a fost integralist în eșecul suferit de CFR Cluj cu Lazio Roma, scor 0-1, în grupele Europa League. Atacantul francez a primit o veste importantă din partea selecționerului Mirel Rădoi. 

Mirel Rădoi s-a apucat serios de treabă. Noul selecționer al primei reprezentative ia în calcul naturalizarea lui Billel Omrani, atacant la CFR Cluj, și a lui Dumitru Cardoso (28 de ani), jucătorul ofensiv al lui Gaz Metan Mediaș.

„Sunt doi jucători străini pe care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie. Nu avem cum să facem procedurile până la meciul cu Islanda”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

6este nota primită de Billel Omrani pentru prestația din Lazio - CFR Cluj 1-0

Vezi și: 

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Dan Petrescu: „Meritam victoria! Steaua a luat vreo cinci aici, noi doar unul” + pesimism pentru meciul decisiv: „Avem șanse mici cu Celtic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cristi47.reload
cristi47.reload  •  29 Noiembrie 2019, 17:32

Numai zoo nu eram

cneius
cneius  •  29 Noiembrie 2019, 14:25
Postat de Ion-Cristea Octavian pe 29 Noiembrie 2019, 12:34

Hai sa lasam patriotismul si sa vedem interesul naționalei. Si altii au naturalizat si nu le-a sarit nimeni in cap. Sunt pro Omrani la echipa națională!

Faptul ca altii au naturalizat nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel.

cneius
cneius  •  29 Noiembrie 2019, 14:23

Asta e o gluma. Analizati prestatiile lui Omrani de cind este in Romania si veti vedea ca nu se justifica o eventuala naturalizare.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează