FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mirel Rădoi, sfat pentru Florinel Coman: „Să nu facă greșelile mele! Poate rata un transfer”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 11:10 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 11:46

Mirel Rădoi, selecționerul României, a vorbit despre accidentarea lui Florinel Coman (22 de ani) și i-a dat un sfat important jucătorului de la FCSB.

Fostul mijlocaș spune că extrema de la FCSB nu trebuie să repete greșelile făcute de el și să nu forțeze revenirea pe teren după accidentarea suferită în preliminariile Europa League.

„Recuperarea va mai dura. Dar la vârsta lui poate fi un avantaj pentru el că se poate recupera mult mai rapid. Singurul lucru pe care i-l spun e să nu facă greşelile pe care le-am făcut eu. Să nu să forţeze mereu recuperarea și să intre cu dureri pentru că la sfârşit nu vine nimeni să te întrebe dacă te doare piciorul.

Printr-o astfel de neşansă poţi rata un transfer pentru o săptămână de recuperare. Neavând meciuri, e clar că nu poate veni la naţională că poate suferi alte accidentări”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

Coman, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai roș-albaștrilor, a suferit o entorsă la gleznă în meciul FCSB-ului cu Backa Topola (6-6, 5-4 la penalty-uri), din 17 septembrie, în turul II al preliminariilor Europa League.  

12 goluriîn 28 de meciuri a avut Coman în sezonul trecut de Liga 1. În acest sezon a bifat doar 3 partide, fără a marca vreun gol

VIDEO FCSB, duel tare pe terenul Chindiei

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Decembrie decide campioana în Liga 1: avantaj FCSB și Craiova! Viciază Europa titlu?+ CFR Cluj, program infernal

Mihai Stoica, derapaj la adresa lui Cristian Tudor Popescu: „Ofer un tricou puțin purtat”

De ce titlul e atât de departe » 5 motive pentru care FCSB are șanse mici să se impună în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează